Cautare

4886 de rezultate pentru "24" (2.40 secunde)
Cu toate ca nu sunt platiti pentru efortul suplimentar, cei 36 de angajati ai DSVSA care asigura schimbul de noapte primesc, dupa o tura completa de 24 de ore, trei zile libere.
Timp de o luna, de la investirea in functie, noii directori coordonatori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, Marius Cobanu si Daniela Neagu, au avut o "recolta bogata" in ceea ce priveste amenzile aplicate agentilor economici din judetul nostru.
Costul de executie a pasajului subteran din centrul Craiovei a fost redus cu o treime dupa ce primariei i s-a trasat limita de finantare pentru fiecare proiect de infrastructura din cadrul Programului Operational Regional - Axa 1.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a sesizat ieri Parchetul General in cazul ministrului mediului, Nicolae Nemirschi, pentru cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de fals in declaratii, dupa ce a constatat mai multe neconcordante in declaratiile de avere ale demnitarului.
24 iunie 1967, Bucuresti) este militanta a Partidului Social Democrat. Intre anii 1992-1996 si 2000 - 2004 a fost consilier prezidential si purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei, Ion Iliescu.
Lia Olguta Vasilescu Al cincilea senator de Dolj, Lia Olguta Vasilescu, detinea in decembrie 2008, potrivit declaratiei de avere publicate pe pagina de internet a Senatului Romaniei, cota parte din sase terenuri la Moeciu, cinci intravilane si un teren forestier, un apartament si mansarda unui imobil in Bucuresti, un automobil Fiat Linea luat in leasing in 2007, bijuterii in valoare de 8.000 de euro si 24.000 de lei intr-un cont BCR.
Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) a organizat, in perioada 22-24 iunie, la Pavilionul Expozitional, cea de-a 14-a editie a Conferintei Patronatului Drumarilor din Romania, care cuprinde circa 590 de firme din toate judetele.
Astfel, in perioada 24-28 iunie, hotelul TEN Union din Eforie Nord va fi gazda unui eveniment care reuneste 24 de tineri pedelisti din toata tara.
Probabil ca va referiti la data de 1 ianuarie 2007, pentru ca, altfel, va reamintesc, la finalul anului 2004 s-au incheiat negocierile de aderare, prin inchiderea tuturor capitolelor de negociere, inclusiv capitolul 24, referitor la Justitie si Afaceri Interne, cand acest mecanism de monitorizare nu exista.
Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta, Adina Florea, a declarat ca, in urma audierilor, a fost retinut un singur politist, pentru 24 de ore, nefacandu-se public sub ce acuzatii si pentru ce fapte a fost acesta retinut.
Octav Oprescu s-a aflat la conducerea SJU Slatina din 24 ianuarie pana miercuri, 24 iunie, cand a fost inlocuit de noul manager.
Fostul viceprimar liberal Ion Vladoi a pierdut procesul cu Primaria Murfatlar, proces prin care cerea repunerea sa pe functie si acordarea unor daune plus salariile aferente lunilor cat a stat "pe bara".
In total, cei patru parlamentari au avut 36 de luari de pozitie in plen, 24 de declaratii politice, 13 intrebari si interpelari adresate ministrilor si 22 de initiative legislative, dupa cum a sintetizat senatorul Mircea Banias activitatea alesilor constanteni.
Prin acest plan, social-democratii propun, alaturi de conservatori, 24 de masuri pentru iesirea din criza si ii invita atat pe politicieni, cat si pe reprezentantii societatii civile la un dialog pe aceasta tema.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a afirmat ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei trebuie respectata, dar motivele parasirii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii nu au fost legate de aceasta.
Este a doua oara in ultimele 24 de ore cand presedintele american se incurca in functiile lui Vladimir Putin. Luni, in timpul intalnirii cu presedintele rus Dmitri Medvedev, Obama amintea jurnalistilor ca se va intalni cu presedintele, pardon, premierul Putin.
Acelasi studiu arata ca 17% dintre romani au incredere in partidele politice, 24% in Guvern si Parlament, in timp ce Presedintia sta ceva mai bine, cu o cota insumata de mare si foarte mare incredere de 45% .
Nu mai putin de 66 de fapte ilegale au fost inregistrate la frontierele Romaniei in ultimele 24 de ore, valoarea amenzilor contraventionale aplicate ridicandu-se la peste 8.
, judetul Constanta a depus 24 de proiecte din care la prima evaluare nici un proiect nu a trecut pragul celor 80 de puncte pentru a fi declarate eligibile.
google-analytics.com