Cautare

4886 de rezultate pentru "24" (2.68 secunde)
792/30 din septembrie 2008, conform caruia "cu 24 de ore inainte de inceperea votarii sunt interzise comentariile privind campania electorala".
Potrivit rezultatelor finale, PD-L a obtinut la Camera Deputatilor 36,92%, reprezentand 91.309 voturi, fiind urmat de PSD+PC cu 32,24%, reprezentand 79.737 voturi, si de PNL cu 21,22%, adica 52.486 voturi.
Restul candidatilor la Camera Deputatilor au obtinut sub 1 la suta. 24.000 de romani au votat in strainatate, la alegerile uninominale, potrivit MAE.
24.000 de romani au votat in strainatate, la alegerile uninominale, potrivit MAE. Ministerul Afacerilor Externe a facut eforturi considerabile pentru organizarea scrutinului, creand 221 de sectii de votare (fata de 181 la europarlamentare ti referendumul din mai 2007) ti delegand 56 de persoane din Centrala.
Desi a castigat colegiul cu 24,07%, la o diferenta de doar 0,17% de urmatorul candidat, Mircea Malan din PNL, gurile rele sustin ca electoratul maghiar din Colegiul nr.
Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Oprea, a semnat, luni, cererea de suspendare a pensiei militare si a returnat la bugetul de stat suma de 924.017.462 lei vechi, in conformitate cu prevederile ordonantei de urgenta din 30 decembrie 2008.
De acolo urmareste un arc de cerc de 12 mile marine in jurul Insulei Serpilor, pana cand se intersecteaza cu un al doilea punct, care are coordonatele 45 de grade, 3 minute si 18,5 secunde nord, si 30 de grade, 9 minute si 24,6 secunde est, cu linie echidistanta pornind de la coastele adiacente ale Romaniei si Ucrainei, asa cum sunt acestea descrise de punctele de baza de pe Digul Sulina, respectiv Insula Tiganca.
La intrebarea care era cea mai buna solutie de guvernare in acest moment, PDL-PNL a inregistrat un procent de 20%, urmat de un guvern PDL cu 15,3%, un guvern PSD cu 15,1%, PSD-PNL cu 7,4%, PNL cu 5%, diverse alte combinatii de partide cu 9% si 24,9% de indecisi care au raspuns cu “nu stiu”.
Administratiile locale din Olt au de returnat la bugetul de stat peste trei milioane de lei, fonduri necheltuite pana la sfarsitul anului trecut.27 de administratii locale din cele 112 existente in Olt, dintre care 24 din mediul rural si trei orase, sunt nevoite sa restituie la buget, conform prevederilor Ordonantei nr.
Ziarul Sunday Times a scris la sfarsitul lunii ianuarie ca patru membri ai Camerei Lorzilor, dintre care doi fosti ministri din Partidul Laburist aflat la putere, ar fi acceptatat sa intervina pe langa colegii lor pentru votarea unor amendamente, in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 24.
Dupa ce justitia craioveana a dat de pamant cu fostul prefect, Dumitru Silviu, si cu juristii Prefecturii Dolj, si Ministerul Agriculturii considera ca baietii destepti din administratia judetului au calcat stramb cand au decis retrocedarea unei halci din Statiunea de Cercetare si Productie Simnic.
Pe de alta parte, primarului municipiului Mangalia nu va uita, cu siguranta, nici de sarbatoarea autohtona a iubirii - Dragobetele, sarbatorit de romani pe 24 februarie - un alt prilej pentru a fi alaturi de locuitorii orasului.
reprezentantul PD-L, Marian Radulescu, a obtinut 1.093 de voturi, reprezentantul PSD, Ilie C. Chirita, a obtinut 314, Carmen Stoica (PNL) - 24 de voturi, iar Iulian Popescu (PRM), trei voturi.
Clasamentul a tinut cont de 42 de presedinti, pentru ca Grover Cleveland a avut doua mandate intrerupte de o pauza, fiind al 22-lea, respectiv al 24-lea presedinte american.
Secretarul Camerei Deputatilor, Cezar Preda (PD-L), a anuntat ca programul Camerelor este extins si pentru urmatoarele zile, intre orele 9 si 24. “In conditiile in care bugetul nu este adoptat pana duminica, la ora 24, luni dimineata vor continua dezbaterile pe bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale.
Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat vineri proiectul bugetului de stat pe 2009, in forma adoptata de Comisii, la care s-a adaugat un singur amendament al PNL, acceptat prin vot de PD-L si PSD.
"Adrian Manole a fost votat cu o larga majoritate", a subliniat presedintele PD-L Constanta, Mircea Banias, "larga majoritate" reprezentand 24 de voturi.
Legea transpune in legislatia romaneasca Directiva Europeana 2006/24/CE.La randul lui, ministrul comunicatiilor si societatii informationale, Gabriel Sandu, a declarat vineri ca nu va elabora o ordonanta de urgenta prin care sa se suspende aplicarea Legii nr.
Potrivit conducerii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta, in primele doua luni ale acestui an a fost decontata, pentru serviciile medicale, suma de 53.
Pentru angajarea celor care sunt in somaj de mai bine de doi ani, vom subventiona tot 50% din salarii, dar timp de 24 de luni.
google-analytics.com