Cautare

4886 de rezultate pentru "24" (2.44 secunde)
Presedinta Comisiei de administratie publica si echilibru ecologic din Camera Deputatilor, Sulfina Barbu (foto), intentioneaza sa initieze o lege a responsabilitatii civice, care sa creasca apreciabil cuantumul amenzilor pentru gunoaiele aruncate ilegal.
Democrat-liberalii constanteni au stabilit, in sedinta de vineri, 24 aprilie a. c. , staff-ul de campanie pentru europarlamentare.
Ford Mondeo Titanium a fost produs in Belgia, la fabrica din localitatea Genk. Pretul unui astfel de autoturism este de 24.000 de euro, a spus presedintele companiei americane.
Liviu Mocanu (foto) s-a deplasat, pe data de 24 aprilie a. c. , la Bucuresti, pentru a cere presedintelui Casei Nationale o suplimentare de buget pentru acest an.
Numai 26,98% din respondenti au spus ca "vor merge cu siguranta la vot", 20,24% au raspuns ca "probabil vor merge la vot", 11,7% au spus ca "sigur nu vor merge la vot" si 10,91% ca "probabil nu vor merge la vot", restul de 22,02 procente afirmand ca sunt nehotarati.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
"Pe data de 24 aprilie a. c. noi nu primisem instiintarile de la Ministerul Sanatatii. In schimb, am descoperit in aceasta dimineata (n.
24/2000 privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative si Legea nr. 317/2004 cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii.
Programul, care ofera sprijin pentru dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale femeilor, a fost aprobat prin decizia presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii nr. 58/09.04.2009, odata cu publicarea in Monitorul Oficial nr. 268 din 24.04.2009.
PD-L si Traian Basescu (foto) sunt pe primul loc in preferintele electorale potrivit unui sondaj CSOP realizat in perioada 24-27 aprilie, la comanda PD-L.
Primarii trebuie sa elaboreze regulamente privind accesul in sectii si sa monitorizeze toti cetatenii care au calatorit in zonele afectate. La DSP este asigurat programul de permanenta 24 de ore din 24", a mentionat doctorul Boeriu.
Ioan Tolea (seful Serviciului de Comunicare si Sisteme Informationale din cadrul Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor din Constanta), au cerut Primariei Independenta 24 de hectare de teren pe care le detineau de la rude.
Si pentru ca numirea actualilor inspectori ai ISJ Dolj sa aiba acoperire, cu numai cateva saptamani in urma, guvernul a dat Ordonanta de Urgenta nr. 37, care modifica articolul 24 din Legea privind statutul personalului didactic.
Motiunea PNL impotriva Guvernului a picat.
Astfel, printre fericitii operatori care vor administra si in acest an 24 de sectoare de plaja se numara Romned Port Operator, Zoom, Tracon, Vega Turism, Perla Majestic, Bitzi Serv, Demad Serv, Clik Net Advertising, Neptun Olimp, Delta Aurora, Distrilux, Massaro Trans, Perla Venus, Adras, NCS Virtus si Lial Star.
Dupa o serie de tentative nereusite, Virgil Coman (foto), seful Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta, a reusit sa convinga autoritatile locale de faptul ca institutia pe care o conduce are nevoie de resuscitare.
In perioada 24 aprilie 2007 - decembrie 2007, Busoi a reprezentat Romania in Parlamentul European, in locul eurodeputatului Adrian Cioroianu, devenit ministru de externe.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta va fi obligata, si anul acesta, sa furnizeze servicii la standarde ridicate pe bani putini.
Ioan Grigore Prodan (foto) este o figura bufa pe scena ONG-urilor din Romania.
Conform acestui raport, tinerii cu varsta de pana in 24 de ani sunt cei mai expusi in fata saraciei", comenteaza deputatul PSD.
google-analytics.com