Cautare

4886 de rezultate pentru "24" (1.63 secunde)
Pana in prezent, 24 de liberali constanteni si-au anuntat intentia de a candida la alegerile parlamentare, deputatul Dragomir precizand ca se asteapta ca la sfarsitul lunii iulie guvernul sa anunte formarea colegiilor pentru alegerile din toamna, atunci urmand sa se stabileasca cine sunt cei 14 liberali care vor candida la Constanta.
"Va solicit sa promulgati de urgenta Legea pentru modificarea si completarea Legii 10/2001 adoptata de Camera Deputatilor in data de 24 iunie a.c.
Sambata, 12 iulie a.c., in municipiul Mangalia se deschide cel mai luxos club de pe litoral, dupa cum considera chiar autoritatile locale.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
La randul sau, prim-vicepresedintele PNTCD Bucuresti, fostul deputat Mihai Grigoriu, a spus ca liderii organizatiei vor participa sambata la o intalnire organizata la Timisoara de Gheorghe Ciuhandu pentru "clarificarea situatiei create in partid" si ca taranistii bucuresteni sunt de acord cu congresul convocat de 28 de filiale in data de 24 august.
Multi dintre candidatii la Primaria Municipiului Bucuresti si la primariile de sector au depasit plafoanele impuse prin lege in ceea ce priveste sumele cheltuite in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui raport facut public, marti, de Institutul de Politici Publice (IPP).
Toate partidele parlamentare, cu exceptia PRM, au cheltuit mai multi bani decat veniturile declarate in campania pentru alegerile locale din iunie.
In termen de 24 de ore de la inregistrarea fiecarei candidaturi vor fi afisate candidaturile acceptate, iar in termen de trei zile pot fi formulate contestatii impotriva deciziei birourilor electorale de circumscriptie de acceptare a unei candidaturi.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Deputatii, reuniti in sedinta de deschidere a ultimei sesiuni a legislaturii, si-au ales ieri noul Birou Permanent, principalele schimbari fiind inlocuirea lui Miron Mitrea (PSD) din functia de vicepresedinte cu Eugen Nicolicea si castigarea de catre PD-L a functiei de secretar, cedata de PRM.
Instanta suprema a desemnat joi prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului din data de 30 noiembrie 2008, presedintele BEC urmand a fi ales in termen de 24 de ore.
Social-democratii au depus duminica o reclamatie la DNA impotriva ministrului Cristian Adomnitei, in legatura cu felul in care acesta a distribuit microbuzele scolare in judetul Iasi.
In luna mai 2008, Pentagonul anunta Congresul Statelor Unite ale Americii despre posibila vanzare catre Romania a unui numar de 24 de avioane F-16 noi si a 24 de avioane F-16 modernizate.
Motiunea privind criza serviciului public de termoficare, initiata de PDL, a fost respinsa, marti, de Camera Deputatilor, inregistrandu-se 83 de voturi "pentru", in conditiile in care in sala erau prezenti 248 de deputati, iar numarul de voturi necesare adoptarii era 125.
Constantin Telegan spune ca a participat pe 24 august 2008 la Congresul Extraordinar al PNTCD la care presedinte a fost ales Radu Sarbu.
Birourile permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au decis, marti, la cererea seful statului, ca presedintele Traian Basescu sa prezinte pe 24 septembrie, la ora 10.00, un mesaj pe probleme actuale de politica interna si externa, in fata Camerelor reunite.
Totodata, PRM a cerut in instanta suspendarea aplicarii Hotararii de Guvern privind trasarea colegiilor uninominale, pana se ajunge la o solutie in privinta cererii de anulare a actului normativ. Acest proces incepe in 24 septembrie, la Curtea de Apel Bucuresti.
Daca nici pana miercuri, 24 septembrie, actul normativ nu va fi supus votului, FEN va incepe sa-i faca domnului Bogdan Olteanu "campanie" chiar in colegiul in care acesta va candida la alegerile parlamentare.
google-analytics.com