Cautare

4886 de rezultate pentru "24" (1.87 secunde)
In calitate de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, Adrian Duicu a reusit sa obtina un rezultat cu aproape 11 la suta mai bun fata de alegerile locale (34,32 la suta, fata de 24,48 la suta).
"Vor fi patrule specializate dotate cu masini care vor patrula timp de 24 de ore in paduri pentru a impiedica astfel defrisarile in masa" a declarat Sarbu.
Dupa cateva astfel de vizite am ajuns la un pret de 11 milioane de euro pret agreat verbal cel putin de majoritatea membrilor comisiei" a povestit proprietarul imobilului.Situatia s-a schimbat insa pe 24 noiembrie 2008 cand venit din nou la Craiova pentru alta runda de negocieri Sava a constatat "ca membrii comisiei 'uitasera' de intalnirea programata pentru acea zi" astfel incat a fost trimis inapoi la Bucuresti urmand sa revina alta data."La iesirea din sediul consiliului judetean m-am intersectat cu totul intamplator cu domnul presedinte Ion Prioteasa cu care ma intalnisem anterior la inceputul asa-ziselor negocieri si care subliniase ca institutia pe care o conduce doreste sa achizitioneze imobilul.
23 si 24 martie, la Roma -vizitarea a doua tabere de romi, intalniri cu reprezentantii diasporei din zona, iar pe 25 martie, la Milano - intalniri cu oficiali, deputati si senatori italieni.
Sedinta anuntata de consilierii de la PD-L, PNL, PC si PRM din Mangalia pentru marti, 24 martie a. c. , nu are sanse reale sa adune laolalta toti alesii locali.
Avand in vedere pozitia exprimata prin presa a acestuia, cu privire la sedinta extraordinara de marti, 24 martie, este clar faptul ca primarul nu este interesat de problemele acute ale municipiului.
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Fata de prevederile initiale din 2008, cresc substantial cheltuielile la autoritati executive, respectiv salariile bugetarilor - cu 9,5 milioane de lei, dobanzile la credite - cu noua milioane de lei, dar si cele pentru recreere, cultura si religie - cu 24,5 milioane de lei.
Astfel, Virgil Parocescu Ionascu, de 33 ani, Ion Ionascu, de 51 ani, Gheorghe Parocescu, de 37 ani, Dumitru Goidan, de 47 ani, Mihai Decu, de 49 ani, toti din Ciobanu si George Cristian Ionascu, de 24 ani, Bogdan Georgian B.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu.
In perioada 13-24. 04. 2009 se va desfasura testarea psihologica a candidatilor, iar concursul va avea loc in perioada 27.
Presedintele Dmitri Medvedev (foto) a devenit primul lider rus care si-a declarat public averea, constand in venituri de 124. 000 de dolari in 2008, un apartament, un teren si masina sotiei sale, un Volkswagen Golf.
Ioan Gaborean, au fost declarati 'personae non gratae' si urmeaza sa paraseasca teritoriul tarii in decurs de 24 de ore", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei.
510,24 lei pentru constructia a patru poduri in Lumina. Cateva luni mai tarziu, firma lui Papadumitru da o lovitura de zile mari si incheie cu Administratia Canalelor Navigabile un contract pentru lucrari de protectie a taluzurilor pe malul drept al Canalului Dunarea Marea Neagra, in valoare de 10.
Presedintele PNL, Crin Antonescu (foto), este singurul lider politic care a inregistrat o crestere la capitolul "incredere" din luna ianuarie pana in martie, insa presedintele Traian Basescu se afla in continuare pe prima pozitie in acest top.
Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu (foto), liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, dar si Gigi Becali ar obtine mandate de europarlamentar, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat in perioada 26 martie- 5 aprilie.
Dupa ce marile societati de pe platforma industriala a Slatinei au recurs la disponibilizari, fenomenul se extinde si la institutiile din judet.
Alteta Sa Serenisima Printul Albert al II-lea de Monaco (foto) va efectua, in perioada 23 - 24 aprilie, o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Romaniei, Traian Basescu, anunta un comunicat al Palatului Cotroceni.
046 voturi exprimate pana la redactarea acestei stiri, Crin Antonescu- 24%, adica 5. 397 de voturi, Principele Radu Duda- 24%, ceea ce inseamna 5.
google-analytics.com