Cautare

4886 de rezultate pentru "24" (2.88 secunde)
Sarbatoarea municipiului Targu Jiu se va incheia duminica, 24 mai, cu un megaconcert pe insulita din apropierea Parcului Central, sustinut de Anda Adam, Animal X, Smiley si Morandi.
In fiecare zi sunt asaltat de oameni sa le platesc facturile, asa ca cei 24. 000 lei cu care ar fi trebui sa achit salariile functionarilor ii voi folosi sa platesc datoriile.
Toate bune si frumoase, numai ca ceea ce a spus Crin Antonescu , despre Basescu, "Regele e gol", e o idee copiata dupa un text intitulat chiar "Regele e gol", postat pe site-ul Observatorului de Bacau (www.observatordebacau.ro), in data de 24 aprilie 2009, la rubrica intitulata "Cafeneaua subiectelor", sub semnatura publicistului comentaror Ovidiu Genaru si din care reproducem ultimul pasaj:
Potrivit declaratiei de avere a inspectorului guvernamental, venitul anual al sotiei a crescut de la 24. 500 lei in 2007 la 39.
Consilierii locali din Eforie s-au intrunit, ieri, in sedinta ordinara, unul din punctele aflate pe ordinea de zi vizand aprobarea proiectului de modernizare a marinei Belona.
24. Cea din urma, din cate spun "gurile rele", ar fi fost taxata cu calificativul "nesatisfacator" acum cativa ani.
Printre solicitari se numara protectia suplimentara a salariatilor impotriva factorilor de risc la care sunt supusi prin exercitarea atributiunilor de serviciu, spor de dispozitiv in cuantum de 10 la suta pentru personalul care executa serviciul de permanenta (24 de ore), precum si distribuirea unui numar suficient de bilete de odihna.
043 unitati de desfacere si comercializare, 901 unitati de alimentatie publica, 544 unitati de crestere, colectare si procesare plus 24.
Lucrarile stagneaza Contractul cu firma Vegyepszer a fost incheiat in septembrie 2007, iar termenul de finalizare a lucrarilor este de 24 de luni.
In urma avizarilor meteo, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta. Incepand cu ora 21.
De asemenea, vor mai fi scoase la vanzare autoturisme, utilaje tipografice, tot printr-o licitatie, organizata in ziua de 24 iunie a.
Partidul Popular, PP, va obtine astfel 23-24 mandate din totalul de 50 de mandate, fata de 21-22 pentru Partidul Socialist, PSOE, potrivit estimarilor.
In Mehedinti au votat 32,8% dintre alegatori, in Olt - 26,69%, in Gorj - 24,15%, iar in Valcea - 24,12%.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Nascuta pe 24 aprilie 1980 la Constanta, Elena a avut parte de o adolescenta aurita la Bucuresti, remarcandu-se rapid la paradele de moda gratie siluetei si fetisoarei sale de "papusa Barbie" in varianta bruneta.
Stirea ca Elena Basescu ar putea fi condamnata la inchisoare pentru ca a purtat, in mod ilegal, uniforma Armatei Romane, difuzata de ziarul Click, este comentata in mod diferit de militari si de civili.
Elena Basescu (foto) nu a purtat o uniforma militara completa, prin urmare nu a incalcat nici un regulament militar la mitingul electoral de la Cluj, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii Nationale, Constantin Spanu.
Angajatii Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta se vor muta in sediul Centrului Militar Zonal (CMZ), condus de cdor.
Guvernul a modificat in sedinta de saptamana trecuta Legea 24/2000 privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative.
Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu (foto), a declarat, in documentul semnat pe 12 iunie 2009, dividende repartizate si neincasate de 1.
google-analytics.com