Directorul demis de la Apa-Canal, Ion Stefan, s-a plins la Prefecturia si la Primarie de modul in care a fost demis de consilierii locali din functia pe care a ocupat-o pina la finele anului trecut. “Eu sint acum suspendat din functie. Nu pot lua decizii. Astept sa vad daca Prefectura va valida hotarirea consilierilor. Din punctul meu de vedere, daca se doreste respectarea legii, prefectul Mihai Capra nu va valida actul normativ respectiv. Din pacate, pina in momentul de fata, nu am primit nici un raspuns la adresa pe care am trimis-o institutiilor publice”, a precizat Ion Stefan.

In plingerea conservatorului se arata ca actul emis de CL este nelegal si nefondat. In plus Ion Stefan a mai scos in evidenta in adresa repectiva si faptul ca a realizat mai multe proiecte care au ca scop redresarea economica a societatii, printre acestea numarindu-se si planul de restructurare a unitatii si aducerea la Galati a proiectului cu finantare ISPA. “Inainte ca eu sa fiu aici nu era sigur daca proiectul de aproximativ 60 de milioane de euro vine la Galati. Acum lucrurile sint clare. In plus oamenii sint cu totii multumiti de activitatea mea”, ne-a declarat Ion Stefan.

Un motiv pentru care oameni sint linistiti ar putea fi si faptul ca la finele anului trecut salariatii au primit doua prime de Craciun. Prima, in valoare de aproximativ 130 de lei, era prevazuta in contractul colectiv de munca la nivel de unitate, iar a doua, in valoare de 150 de lei, a fost o suplimentare la primul bonus. “Au ramas niste bani la fondul de salarii. Am decis ca cel mai bine ar fi sa le dam oamenilor acesti bani”, a marturisit directorul demis.