Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (2.42 secunde)
Deputatii au respins ieri cu 119 voturi “impotriva“, 82 “pentru“ si 68 de voturi anulate, solicitarea Grupului Parlamentar PRM de revocare din functia de vicepresedinte a deputatului independent Corneliu Ciontu.
Deputatul PD Romeo Raicu considera ca Guvernul Tariceanu si ministrul Sanatatii trebuie sa-si revizuiasca politica privind sistemul sanitar si de protectie sociala pentru ca Romania sa nu se mai afle pe pozitii nefavorabile in evaluarile OMS.
Partidul Conservator va trebui sa joace pana la capat cu actuala Coalitie de guvernare sau sa exprime un alt punct de vedere, dar care sa fie unul definitiv, a declarat marti seara, la o emisiune televizata, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Ionut Popescu, ministrul de Finante, a iesit in public marti cu intentia de a majora TVA (de la 19 la 22%) la numai o zi dupa ce presedintele Traian Basescu afirmase ca politicile sociale nu mai trebuie sa constituie o preocupare.
Patru deputati liberali, Catalin Micula, Cornel Popa, Cristian Boureanu si Relu Fenechiu, au depus la Parlament un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, proiect ce vizeaza indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului.
Razboiul dintre Liviu Contac, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, si subprefectul David Salgau s-a mutat in instanta. Baiatul presedintelui Consiului Judetean a anuntat ca a deschis un proces de calomnie impotriva reprezentantului Guvernului, in urma unor declaratii date de acesta in mass-media.
PSD a trecut prin ciurul opozitiei primelor sase luni de exercitare a puterii de catre actualii guvernanti.
Afaceri in familie Desi benzinaria era evaluata la aproape 850.000 de euro (adica aproximativ 35 de miliarde de lei), pe 30.07.2004 Gheorghe Munteanu a vindut-o firmei SC LAURGEN SRL, administrata de Iliuta Eugen Stefanache, cu doar 19 miliarde de lei.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona.
Ne asteptam sa avem o descrestere a veniturilor la buget si iata ca dupa primele cinci luni ale exercitiului bugetar constatam o crestere impresionanta de peste 19%, mai exact 19,2% a veniturilor bugetare.
Un grup de 11 liberali, printre care fostul presedinte Valeriu Stoica (foto), si mai multi parlamentari ai partidului ii propun presedintelui PNL, Calin Popescu-Tariceanu, “unificarea rapida“ cu PPCD si crearea unei constructii politice “liberal-populare“.
Ne asteptam sa avem o descrestere a veniturilor la buget, si iata ca, dupa primele cinci luni ale exercitiului bugetar, constatam o crestere impresionanta de peste 19%, mai exact 19,2% a veniturilor bugetare.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale (CC) cu privire la pachetul de legi al Guvernului pentru reforma justitiei este “o proiectie de interese a PSD si PRM, exprimata de o majoritate a judecatorilor legati prin trecutul lor de aceste partide“.
Democratii, intruniti sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare, au votat in unanimitate participarea PD la declansarea procedurii alegerilor anticipate, acestea fiind singura modalitate de a scapa de “dinozaurii epocii Iliescu“.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Scos de la naftalina de colegii de partid terorizati de eventualitatea unei noi confruntari electorale anticipate, Ion Iliescu se lafaie mai nou pe la toate televiziunile.
Convocata in sesiune extraordinara in perioada 19-29 iulie, Camera Deputatilor va dezbate si se va pronunta prin vot asupra a 43 de proiecte de lege pentru aprobarea unor ordonante de urgenta.
Partidul lui Gheorghe Ciuhandu, care de-a cerut instantelor judecatoresti schimbarea numelui din PN¥CD, in PPCD -, ramane la titulatura initiala, dupa ce acestea au respins inregistrarea acestei modificari.
Theodor Stolojan s-a retras de la sefia PNL si din cursa pentru alegerile prezidentiale la 2 octombrie 2004 invocand motive de sanatate, intr-o atmosfera emotionanta, subliniata de lacrimile lui Traian Basescu, in acel moment copresedinte al Aliantei D.A.
google-analytics.com