Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (1.44 secunde)
Sase! Sase parlamentari salajeni. Sase-sase, poarta-n case. Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul.
Dumitru Prunariu a fost rechemat din functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Federatia Rusa, printr-un decret semnat ieri de presedintele Traian Basescu.
Proprietatea asupra celor 104 hectare de teren din jurul Baltii Craiovita cistigate in 2004 de Gigel Preoteasa, nepotul lui Mititelu, cu ajutorul judecatorului Gigi Traistaru, a devenit incerta.
Potrivit barometrului de opinie, realizat in perioada 5-19 mai, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar obtine 65 la suta din optiunile electoratului, fiind urmat de Adrian Nastase cu 15 la suta si de Mircea Geoana cu sase la suta.
Fostul deputat PRM de Suceava, Ludovic Abitei, membru al Comitetului Director si al Consiliului National al partidului, a demisionat ieri din partid.
Presedintele Traian Basescu si-a continua ieri vizita in Japonia cu un program oficial extrem de incarcat. Acompaniat de sotia sa, Maria Basescu, presedintele a fost primit de Majestatile lor imperiale imparatul si imparateasa Japoniei (foto).
Reuniunea Biroului grupului PPE si al Democratilor Europeni din Parlamentul European, care a inceput ieri la Bucuresti, a crescut apetitul intregii clase politice romanesti de a iesi in fata.
Din afirmatiile facute ieri de Ciontu si Stanciu, Vadim isi va plati victoria cu nu mai putin de 19 parlamentari, care ii vor urma pe cei doi lideri brutal demisi.
Vicepresedintii PSD si PNL, Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Flutur, s-au confruntat sambata, in acelasi oras - Bistrita, dar in locatii diferite, criticand reciproc actiunile politice ale partidelor pe care le reprezinta.
Fostul sef al statului Ion Iliescu pare sa se fi hotarat in privinta viitorului sau rol in viata publica. Senatorul PSD sustine ca nu va face un nou partid, ci doar un ONG.
Chiar daca a fost necesar ca Iisus Hristos sa reinvie de 15 ori de atunci, minunea a avut in sfarsit loc:
Lupta dintre cei doi contracandidati la sefia comisiei a fost stransa, Maior castigand cu 19 voturi fata de cele 17 primite de Mihail Popescu.
Liderul Grupului Parlamentar PNL al Camerei, Eugen Nicolaescu, a prezentat ieri propunerea legislativa privind Legea lustratiei. Eugen Nicolaescu a declarat ca cei patru initiatori liberali au dorit “ca aceasta propunere legislativa sa fie dezbatuta serios inainte de a fi depusa“.
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Comisia de Cercetare a Averilor de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au solicitat Camerei Deputatilor copii dupa declaratiile de avere depuse la inceputul si sfarsitul mandatului in cazul a 13, respectiv 3 fosti deputati.
Antonie Iorgovan s-a impacat cu conducerea PSD si crede ca, de-acum incolo, raporturile sale cu aceasta vor fi foarte bune.
PRM vrea sa reinvie hulita perioada a uniformelor din scoli. Partidul lui Vadim Tudor a initiat un proiect legislativ privind obligativitatea purtarii uniformelor scolare in invatamantul de stat si privat, a anuntat ieri la Cluj senatorul Gheorghe Funar.
Presedintele Traian Basescu le-a transmis ieri presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului Romaniei decizia sa, aratand ca “nu intelege sa uzeze de prerogativele oferite de art. 19 alin (2) lit. b) din Legea nr. 41/1994“, in acest sens.
google-analytics.com