Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (1.67 secunde)
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri ca PD va propune un guvern minoritar al Aliantei D.A. sau va prefera un guvern minoritar al Aliantei D.A.
Cu prilejul sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, maine, la ora 19.00, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Capitala, va avea loc un ceremonial militar si religios, informeaza un comunicat al MApN.
Un simplu Consiliu Judetean al confederatiei CNSLR-Fratia Constanta a generat discutii aprinse intre Marian Foca, presedintele organizatiei si Aneta Soponaru, fost presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul confederatiei.
Remanierea Guvernului se anunta pentru premierul Calin Popescu-Tariceanu o nuca la fel de tare ca si anticipatele. Partidele-satelit din Coalitie - UDMR si PC - nu cred ca exista motive ca ministrii lor sa fie schimbati.
Memorialul Renasterii, dedicat eroilor Revolutiei din decembrie 1989 si amplasat in fata sediului Senatului, a fost prezentat public luni seara de autor, Alexandru Ghildus.
El a amintit autoritatilor competente si opiniei publice, in sursa citata, ca PNL a depus la Camera Deputatilor un proiect de modificare a Legii nr. 19/2000, cu privire la acordarea indemnizatiilor pentru cresterea si ingrijirea copilului.
„Emil Boc s-a exprimat vehement in favoarea mentinerii cotei TVA la 19%, afirmand raspicat ca PD va sustine in Guvern aceasta varianta.
Declasificarea unor documente „secrete de stat“ este posibila dupa 40 de ani de la arhivare, potrivit Legii de organizare si functionare a SRI, se arata intr-un comunicat de presa publicat ieri pe siteul SRI.
Fostul negocitor-sef al Romaniei cu UE, deputatul PSD de Cluj, Vasile Puscas, si-a exprimat nemultumirea vizavi de modul in care actualii guvernanti au abordat declaratiile cancelarului german Gerhard Schröder si ale comisarului european pentru extindere Olli Rehn.
Numarul limitat de locuri in Parlament fata de cel al doritorilor de a ramane in structurile de conducere ale institutiilor statului determina partidele sa gandeasca o serie de permutari si negocieri de functii pentru a-si multumi toti membrii.
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al PD Arad la alegerile interne care se vor desfasura la sfarsitul lui octombrie.
Decizia finala va fi luata de PPE la 19 septembrie. Orice membru cu statut de observator al PPE devine membru cu drepturi depline odata cu integrarea in Uniunea Europeana a tarii de origine a partidului membru.
Ciuhandu a precizat ca deciziile grupului vor fi inaintate catre Biroul Politic al Partidului Popular European, care le va discuta in sedinta din 19-20 septembrie, si catre conducerea fractiunii PPE din Parlamentul European.
In acest context, unii politicienii sunt de parere ca TVA-ul ar trebui sa ramana la 19%, acestii fiind contrazisi imediat de cei care considera ca sunt necesare discutii pe marginea acestui aspect.
Mircea Geoana propune o reformare a PSD, care pana acum s-ar fi integrat intr-un mod neofanariot de a face politica.
Indiferent de conjunctura, Basescu nu se dezminte.
Principalele directii ale documentului au fost prezentate inca de luni dimineata, cand premierul si ministrul Finantelor au anuntat ca taxa pe valoarea adaugata si cota unica de impozitare vor fi mentinute la 19%, respectiv la 16%, iar contributiile pentru asigurari sociale se vor diminua cu un procent care va fi stabilit in perioada urmatoare.
Purtatorul de cuvant al Casei Judetene de Pensii Bistrita, Ioan Turc, spune ca cea mai mare pensie din judet o are un fost senator PN¥CD.
Bolcas a precizat ca alaturi de cei 19 senatori PRM semnatari ai motiunii vor veni si senatori PSD „care si-au exprimat disponibilitatea in acest sens”.
google-analytics.com