Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (1.47 secunde)
Alaturi de cei 19 senatori PRM, 21 de senatori PSD au semnat acest document. Dezbaterea motiunii va intarzia dezbaterea pentru votarea noului regulament.
Sedinta de ieri a plenului Senatului a inceput cu „lupta“ in declaratii politice. Si aceasta in contextul in care la sfarsitul saptamanii trecute se luase decizia ca, incepand de ieri, sa se treaca la dezbaterea proiectelor de legi privind integrarea Romaniei in UE.
- Dezastrul Agriculturii“, semnata de 19 membri PRM si 21 PSD, a fost dezbatuta ieri in Senat, singura finalitate reprezentand-o ocuparea catorva ore importante din timpul sedintei de plen, care ar fi trebuit a fi dedicata, dupa dorintele Puterii, discutarii noului Regulament al Senatului.
Coalitia PNL-PD-PUR obtinea astfel majoritatea, cu un numar de 19 mandate de consilieri, lasind PSD-ul fara putere. Negocierile au scos la iveala, insa, ceea ce alegatorii nu aveau sa stie in momentul in care au acordat votul preferatilor.
Sondajul efectuat de „Grupul de Studii Sociale 2000“ in perioada 8-13 septembrie 2005, la comanda Multimedia Political Communication, releva faptul ca 50,19% dintre romani considera ca directia in care merge Romania este gresita.
Dupa ce presedintele Traian Basescu a reusit din nou sa tulbure linistea scenei politice, prin declaratii menite sa puna pe jar atat partidele ce alcatuiesc coalitia, cat si opozitia, apar pe zi ce trece noi nemultumiri la Palatul Victoria.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent ieri la exercitiul militar DEMEX 2005 in poligonul Cincu din judetul Brasov, la care au participat peste 3.000 de militari si aproximativ 150 de reprezentanti ai statelor membre NATO.
Presedintele PD Emil Boc, care se declara un infocat si consecvent sustinator al parlamentului unicameral, avea un alt punct de vedere fata de acest subiect cu sase ani in urma in teza de doctorat, apreciind bicameralismul drept „o complicatie folositoare“, preferabila unei „simplitati daunatoare“.
El a adaugat ca la 19 septembrie „un grup de colegi PNL si PC a venit cu o noua initiativa legislativa de modificare a Curtii de Conturi si abrogare a prezentului proiect“.
Sedinta de ieri a plenului Senatului s-a consumat, timp de aproape patru ore, pe dezbateri asupra a ceea ce ar trebui sa constituie prioritate pe ordinea de zi - discutarea Regulamentului sau a legilor necesare integrarii, dintre care majoritatea ar intra in aprobare tacita, inclusiv Legea privind statutul minoritatilor.
Biroul Permanent al Camerei a decis ca saptamana viitoare sa se discute in plen propunerea lui Adrian Nastase de a fi numit Marian Enache in functia de secretar general al Camerei.
Reprezentantii conducerilor PNL si PD s-au criticat ieri, intr-o dezbatere pe teme politice, unde au afirmat ca fuziunea dintre cele doua partide nu mai este posibila si au incercat sa argumenteze evolutiile diferite ale fiecareia dintre formatiunile politice din Alianta D.A.
László Borbely, ministrul delegat pentru Constructii, a declarat ieri ca, din discutiile avute cu sinistratii prezenti miercuri la dezbaterea motiunii simple „Napasarea“, a constatat ca mai mult de jumatate dintre locuitorii comunei galatene Cozmesti nu erau sinistrati si nu si-au pierdut casele in urma inundatiilor.
Ofiterii SRI nu au distrus, sub nici o forma, documente din arhiva serviciului, asa cum a afirmat presedintele CNSAS, Gheorghe Onisoru, in urma cu mai bine de o saptamana.
Plenul Camerei a respins ieri motiunea simpla intitulata „In locul respectului, dispret si umilinta“ - depusa de 131 de deputati ai PRM - cu 119 „pentru“, 122 de voturi „impotriva“ si cinci abtineri.
Romanii apreciaza in proportie de 46% ca parlamentul ar trebui sa aiba o singura Camera legislativa, in vreme ce 19% dintre cetateni cred ca ar fi mai bine ca parlamentul sa aiba doua Camere.
Presedintele Traian Basescu va participa astazi la cea de a 12-a reuniune la nivel inalt a sefilor de stat din Europa Centrala, care va avea loc la Zagreb, in Croatia.
221 din 19 mai 1999, a statuat ca presedintele este singurul indreptatit sa stabileasca 'problemele de interes national' asupra carora poate cere poporului sa-si exprime vointa prin referendum“.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita la Seul Republica Coreea, s-a intalnit ieiri cu presedintii firmelor Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering (DSME), Korea Hydro and Nuclear Power si Samsung Corporation.
google-analytics.com