Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (2.32 secunde)
Desi perioada de preaviz de 30 de zile se incheie pe 14 octombrie, Ciobotea nu pare prea convins ca trebuie sa paraseasca postul.
Deputatii au gasit din nou prilej de discutii aprinse pe marginea punctului 29 al articolului 14 din Legea ANI, care propunea controlarea averilor inaltilor prelati si ale conduca-torilor de unitati de cult recunoscute in Romania.
In raportul intocmit de responsabilii CJ se arata ca doar 12 petitii, adica 14% din numarul total al acestora, au fost de competenta acestei institutii.
Secretarul de stat in MAI Mircea Toader, a declarat ca, in sfirsit, a reusit sa-si vada microfilmul cu dosarul sau de urmarit.
Partidul lui Dan Voiculescu a depus ieri, la Camera Deputatilor, o motiune simpla intitulata "Autonomia teritoriala solicitata de vicepremierul Markó Béla sfideaza Constitutia Romaniei", care este semnata de 57 de deputati, dintre care 17 de la PC, 14 de la PSD, 22 de la PRM si patru independenti.
Daca motiunea PC aparea, la depunere, ca un gest absurd, avand in vedere ca era o motiune a Puterii impotriva Puterii, acum demersul conservatorilor a devenit nerealizabil, deoarece cei 14 deputati PSD care sustineau motiunea PC impotriva lui Markó Béla si-au retras semnaturile, in urma deciziei conducerii partidului.
14 semnaturi verificate prin sondaj Consilierul juridic din cadrul Prefecturii Dolj care a fost insarcinat cu verificarea prin sondaj a semnaturilor a declarat ca situatia descrisa de liberali este posibila pentru ca legea nu specifica numarul minim de verificari care trebuie efectuate.
Potrivit viceprimarului Gheorghe Nedelescu, 14 firme au primit acceptul de a participa contra cost la deszapezirea Baniei, acestea urmand sa asigure un parc de 75 de utilaje, mai mult cu 20 decat in sezonul rece 2005-2006.
Teodor Atanasiu cere in instanta anularea decretului prezidential privind suspendarea sa din functia de ministru al Apararii Nationale, Sectia de contencios administrativ a Curtii de Apel Bucuresti urmand sa ia in discutie acest dosar la 14 noiembrie.
BPN al PD trebuie sa aiba 14 secretari executivi, in prezent fiind alesi doar 5 dintre acestia. Elena Udrea, membru PD din februarie 2006, ar putea candida pentru un post de secretar executiv.
Deputatul Marian Jean Marinescu si edilul Craiovei, Antonie Solomon, au intrat din nou in conflict. Marinescu a afirmat ieri ca modernizarea centrului Baniei ar fi fost o prioritate doar dupa 2014.
Cu 208 voturi pentru, 16 impotriva si 14 abtineri, deputatii au respins proiectul privind reglementarea situatiei juridice a unor imobile cu destinatie de locuinte trecute in proprietatea statului, initiat de deputatul PC Petru Calian.
Marcela Sighinas a tinut sa sublinieze ca, dintre cele 43 de comune care au primit finantare pentru ceea ce inseamna parte tehnica a unor proiecte, 10 au primari de la PNL, 10 de la PD, 14 de la PSD, 8 de la PC si o comuna are primar independent.
Senatorul PD Cornelia Cazacu a anuntat la Mangalia infiintarea grupului de lucru al femeilor parlamentare, organism ce le cuprinde pe cele 37 de femei deputat si 14 femei senator, transmite NewsIn.
Cu 14 oameni dintr-un total de 27 de membri in Consiliul Local Municipal Craiova, dupa migratie, Alianta PD-PNL ii poate trage clapa oricaruia dintre celelalte partide reprezentate in legislativul Baniei, atunci cand vine vorba de un vot recunoscut cu majoritate simpla.
De asemenea, primesc 14.865 de euro pentru asistenta parlamentara, mai exact pentru a angaja un asistent parlamentar. Suma respectiva nu reprezinta insa salariul net al asistentului respectiv.
Proiectul mai cuprinde un hotel, un complex comercial, o scoala, o gradinita si o biserica si este estimat la circa 14 milioane de euro.
Cei doi sunt urmati de Theodor Stolojan (14,1%) si Calin Popescu-Tariceanu (11,7%).
"Dragii mei, rezolvati-o azi pana la ora 14.00, cu ministerul Industriilor. ... Basescu le-a fixat aliatilor termen limita ora 14.00 pentru a rezolva problema, iar acestia s-au confirmat ascultatori.
Fostul presedinte irakian Saddam Hussein si doi dintre colaboratorii sai vor fi executati imediat in cazul in care Curtea de Apel confirma condamnarea lor la moarte, iar trupul fostului lider de la Bagdad ar putea fi inhumat in secret, au declarat surse guvernamentale.
google-analytics.com