Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (4.30 secunde)
Investitii in confort Pentru imbunatatirea conditiilor de furnizare a agentului termic de la punctele termice de pe raza municipiului, conducerea societatii sustine ca s-au investit pana acum nu mai putin de 14 miliarde de lei vechi, bani proveniti de la Guvernul Romaniei, prin programul de modernizare si reabilitare a punctelor termice, si alte cinci miliarde de lei au fost alocate de la bugetul local.
"Rolul nostru este de a vedea daca aceasta decizie este conforma cu legile 16/1996, 182/2002, privind informatiile clasificate, 51/1991, care prevede ca toate documentele elaborate de Serviciile secrete sunt clasificate, si 14/1992.
Vicepremierul PC, Bogdan Pascu, a declarat ca reprezentantii Coalitiei au convenit ca toti cei opt secretari de stat numiti de conservatori in Executiv sa-si mentina posturile, in timp ce PNL ar urma sa aiba 20 de secretari de stat, PD - 14, UDMR - 8.
PSD a€" 14 mandate, PUR a€" 7 mandate, PNL a€" 7 mandate, PD a€" 5 mandate si PRM a€" 2 mandate.
Conform intelegerii dintre cele doua formatiuni politice, fostul lider popular Gheorghe Feies a primit un post de vicepresedinte in PD Arad, iar alte 14 persoane trecute la PD vor primi diferite functii de conducere.
In noua schema executiva, PNL mai are 19 posturi de secretari de stat, PD - 14, UDMR - 7 si PC - 6.
Un sondaj Reuters in randul unor analisti financiari releva ca tara noastra are trei sanse din patru sa adere in 2007.
Dupa restructurare, liberalii pastreaza 19 secretari de stat, democratii 14, UDMR sapte, conservatorii sase, iar alti sase secretari de stat vor fi independenti.
In plus, democratii au pus mana pe alti 18 primari, fata de 14 edili-sefi care au castigat alegerile sub culorile democrate.
In plus trebuie spus ca pe general PD va ramine cu 14 secretari de stat, PNL va mai avea doar 18, UDMR 7, iar Partidul Conservator va pierde doi dintre cei opt pe care ii are acum.
Virgil Magureanu - 18%, Virgil Ardelean - 14%, Gheorghe Fulga si Ioan Talpes - 11%, Catalin Harnagea - 9% si Costin Georgescu - 8%.
Daca dupa alegerile din 2004 avea 11 consilieri, acum are 14. Consilierii Aurel Popescu si Marian Popescu au trecut de la PNL la PSD, Ion Puiu si Emanoil Popescu au plecat de la PD si s-au inscris in PSD.
In fine, edilul a facut public ca, la capitolul venituri, societatea aflata in discutie a realizat, in primul semestru al acestui an, o crestere de 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
"Am avut o analiza a pierderilor suferite de PSD si am ajuns la concluzia ca PSD a pierdut 14% din alesii locali.
In fiecare an se include in pretul energiei termice un procent de 14%, bani care ar fi trebuit sa fie cheltuiti pentru modernizari", a precizat edilul sef al urbei.
El a fost membru PUNR timp de 14 ani si a gasit drept motivatie faptul ca o parte a PUNR Mures a ales PC, iar alta, PSD.
Redistribuirea banilor era inerenta deoarece luna trecuta s-a decis ca piata din cartierul Lapus, pentru care era alocata o suma de 14 miliarde de lei, nu mai poate fi construita.
Mai multi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) Petrosani au fost prezenti ieri la politia municipiului pentru audieri in cazul unui dosar privind terenurile din Parang si constructiile ilegale.
14 consilieri PSD, 7 consilieri PNL, 7 consilieri (PUR) PC, 5 consilieri PD si 2 consilieri PRM. ... Astfel, potrivit calculelor, s-a stabilit ca PSD, avind 14 consilieri, are dreptul la doua posturi.
Potrivit secretarului comisiei, deputatul PSD Ioan Stan, alti cinci ofiteri SRI urmeaza sa fie audiati saptamana viitoare de membrii comisiei, astfel incat acestia sa poata intocmi un raport final pana la 14 septembrie, cand trebuie sa inainteze Birourilor Permanente ale Camerelor Parlamentului concluziile anchetei referitoare la Omar Hayssam.
google-analytics.com