Senatorul PD Cornelia Cazacu a anuntat la Mangalia infiintarea grupului de lucru al femeilor parlamentare, organism ce le cuprinde pe cele 37 de femei deputat si 14 femei senator, transmite NewsIn. Cornelia Cazacu, actualmente lider al femeilor democrate, a precizat ca renunta sa candideze, in decembrie, la functia de presedinte al organizatiei de femei din cadrul Partidului Democrat, pentru a se dedica proiectelor politice si grupului de lucru al femeilor parlamentare.
Senatorul a declarat ca o va sustine pe Sulfina Barbu la presedintia organizatiei, pentru ca are o echipa competenta si proiecte foarte bune. Cazacu afirma ca grupul de lucru infiintat la Parlament este un organism recent aparut, iar ea este co-presedinte.
Grupul este unul trans-partinic si are ca obiective combaterea violentei domestice, precum si promovarea femeilor in societate si, mai ales, in politica si administratie. "Eu cred ca sunt cam putine doamne care ne reprezinta si dorim sa schimbam aceasta situatie", a declarat senatorul PD Cornelia Cazacu. (D.P.)