Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (4.91 secunde)
Potrivit unei analize a Institutului pentru Politici Publice aparuta pe site-ul www.ipp.ro/cummuncescparlamentarii, deputatul PSD Victor Ponta conduce in topul chiulangiilor alesi pe liste la Camera Deputatilor, in circumscriptia electorala Gorj.
Fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului si deputat in Parlamentul Romaniei, Vasile Ioan Savu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care au stabilit ca a folosit in interes propriu banii minerilor.
PSD ar intruni 22% din sufragii, PRM - 14%, Partidul Noua Generatie 7%, UDMR - 5%. Sub pragul electoral s-a situa Partidul Conservator cu 3%, Partidul Initiativa Nationala, cu 2%.
4, 14, 24, 34, 44... ... 30% dintre chestionati spun ca am fi avut aceeasi coruptie, 12% mai multa si 14% nu stiu.
Acesta a prezentat progresele realizate de tara noastra pe calea integrarii europene de la precedentul raport, din octombrie 2005, in care fusesera identificate 14 aspecte care necesitau o actiune urgenta din partea Romaniei, asa-numitele stegulete rosii.
Pompierii militari au contribuit cu o autospeciala, prevazuta cu 14 dusuri, care incalzeste apa. Insa, pentru o ora de apa calda, instalatia care creste temperatura acesteia consuma combustibil de circa 60 de milioane de lei.
In perioada 11-14 iunie, grupul de actori va participa la Zilele orasului Montana, din Bulgaria, cu care dezvolta al doilea proiect PHARE.
Tara noastra este una dintre cele mai grav afectate de flagelul gripei aviare, iar Constanta a suferit cel mai puternic impact, nu mai putin de 14 focare de gripa aviara provocand economiei constantene pagube de cateva zeci de milioane de euro.
Institutiile publice doljene primesc din ce in ce mai multe cereri pe Legea nr. 544/2001, privind liberul acces la informatiile de interes public.
Nu s-a reusit, iar in noiembrie 2005 s-a reactualizat pretul dalei la suma de 14,42 miliarde de lei, lucru despre care a luat la cunostinta si executorul insarcinat cu recuperarea sumei datorate NITRAMONIEI de PRODONA.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a propus ieri ca Gu-vernul sa-si asume raspunderea asupra unui program politic privind rezolvarea zonelor de preocupare ale UE, evidentiate in Raportul de tara, astfel incat sa se dea un semnal pozitiv in acest sens.
Invinsii sai au fost Stere Babu, care a obtinut 14 voturi si Constantin Pitu, care a primit 6 voturi. Noul lider municipal a promis ca va umbla putin si pe la atitudinea alesilor locali liberali, care s-au cam transformat in masini ascultatoare de vot, printr-o disciplinare a votului.
Pe locul al treilea, Partidul Romania Mare se mentine la acelasi scor inregistrat in mai toate sondajele din ultimele luni, cu 14%.
Reabilitarea celor 14 poduri si 65 de podete afectate de inundatiile din sudul judetului a fost estimata de autoritatile doljene la aproape 100 de miliarde de lei.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a facut, in cursul zilei de ieri, plangere penala impotriva prefectului Danut Culetu.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri un program national de infiintare a perdelelor forestiere de protectie de-a lungul cailor de comunicatie impotriva inzapezirii.
Gheorghe Flutur a mai spus ca Romania a fost lovita de cel de-al doilea val de gripa aviara incepand cu 12 mai 2006, iar informatiile despre gripa aviara de pe platforma Codlea au ajuns la Comandamentul central in mod indirect, in perioada 12-14 mai.
ar obtine, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat in perioada 1-6 iunie, 46% din voturile electoratului, PSD - 23%, PRM - 14 procente, Partidul Noua Generatie - 6% si, la limita, UDMR - cinci procente.
Porto Viro, localitate aflata in Delta Padului, are 14.500 de locuitori. Cele doua orase desfasoara relatii de prietenie si colaborare culturala din 2003.
Spre exemplu, Liana Dumitrescu, deputat din partea minoritatilor nationale, a cerut motivarea absentelor in perioada 14-18 noiembrie ca urmare a unei deplasari in Macedonia, la Festivalul de Cantec pentru Copii, fostul secretar al Camerei Deputatilor, Victor Ponta, cere motivarea absentelor pentru 19-27 noiembrie 2005, pentru a participa, la Beijing si Tianjin (China), la Conferinta Inaugurala a Tinerilor Lideri Politicieni din Asia si Europa.
google-analytics.com