Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (4.39 secunde)
La 28 noiembrie, presedintele PE, Josep Borrell, a declarat, la finalul Conferintei Presedintilor grupurilor politice din Parlamentul European, ca atat candidatul roman, Leonard Orban, cat si cel bulgar, Meglena Kuneva, au primit avize favorabile, votul final in PE urmand sa aiba loc in sesiunea 11-14 decembrie.
Necesitate Studiul de fezabilitate pentru executia investitiei la Centrul de Plasament “Simion MehedintI” era necesar pentru alocarea sumelor deoarece prevederile legale aratau ca ultima zi in care se puteau aloca sumele respective era cea de 14 decembrie.
Concluzia in ceea ce priveste preferintele elctoratului constantean de la sate si comune este ca, daca saptamana viitoare vor avea loc alegeri, 14 dintre cele 20 de localitati vor fi de partea Aliantei DA, in timp ce 6 ar vota majoritar cu PSD-ul.
Mai exact, doritorilor de vizite prin cladirea Palatului Parlamentului li se va permite accesul liber incepand cu ora 14.00 a primei zile a anului.
Dupa aderarea Romaniei la UE, salariile nu pot fi majorate cu 30% sau 50%, ci cu maximum 14%, a declarat ieri presedintele Traian Basescu.
Motiunea simpla initiata de senatorii PSD si cei ai PRM, intitulata "Opriti privatizarea CEC" a fost respinsa cu 50 de voturi impotriva, 37 pentru si o abtinere.
Strategia Romaniei de postaderare pentru perioada 2007-2013, la elaborarea careia autoritatile au lucrat mai multe luni, contine aproape integral principii si prevederi generale de reforma in domeniile economic si social enuntate deja de Guvern, fara masuri concrete de realizare a obiectivelor.
Cretu, de la independent spre Alianta Alianta, care controleaza deja 14 voturi din 27 in Consiliul Local Craiova, nu a recunoscut pierderea calitatii de consilier a lui Cretu din simplul si nesecretul motiv ca tanarul ex-pesedist, alungat de PSD pentru ca n-a putut vota impotriva legii si a propriului loc de munca la ordin politic, este asteptat de oricare dintre partidele aflate la putere - PNL, PD - intarind astfel controlul in legislativ.
O varianta la actualul premier, conform datelor prezentate de sondaj, o reprezinta presedintele PSD, Mircea Geoana (cu peste 15% dintre optiuni), urmat indeaproape de liderul platformistilor Stolojan ( 14,7%), care il surclaseaza pe actualul premier cu 3 procente.
"In cele 14 seminarii tinute in toata Oltenia am prezentat oportunitatile si constrangerile pietei europene, precum si conditiile de operare pe piata unica europeana, standardizarea si programele de finantare pentru IMM-uri", a explicat coordonatoarea.
Romania are in prezent 14 voturi, cu putin mai mult decat Olanda, care dispune de 13 voturi, iar Bulgaria are 10 voturi, la fel ca Suedia si Austria.
De exemplu, Comisia pentru sanatate si familie inregistreaza 14 intarzieri, printre care proiectul referitor la Regulamentul de organizare si functionare a Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, precum si modificari ale unor acte normative care reglementeaza activitatea in domeniul sanitar sau Legea farmaciei.
Confortul "chiriasilor" stabilimentului de la Facai creste, insa perioada de cazare a patrupedelor scade de la 14 la sapte zile, conform legii.
In 22 martie 2004, Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis - la 14 ani de la Revolutie - rejudecarea generalilor Stanculescu si Chitac, acuzati de reprimarea timisorenilor.
Astfel, ieri 35 de parlamentari romani si 18 bulgari au fost primiti in PE, urmand ca azi sa se aleaga un nou presedinte, al carui mandat va dura pana la mijlocul anului 2009. Totodata, deputatii europeni vor alege 14 vicepresedinti si sase chestori. (Dan Ghetu)
Conservatorul german Hans-Gert Pöttering a fost ales, ieri, la conducerea Parlamentului European din primul tur de scrutin, succedandu-i in functie eurodeputatului socialist spaniol Josep Borrell.
Presedintele Traian Basescu s-a prins ieri seara, la Focsani, intr-o hora a Unirii la care s-au alaturat, mai timizi si cativa liberali, in frunte cu Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, dar si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.
1 din Legea 14/2003. In felul acesta, obiectul sustinerii nu a fost cunoscut de catre semnatari, care au fost indusi in eroare cu privire la adevaratul scop pentru care au semnat", se arata in plangerea penala.
Politistii din Basarabi, 14 la numar, au demonstrat in 2006 si la inceputul lui 2007 ca atunci cand vrei se poate realizand practic o colaborare cu cetatenii, cu cadrele didactice de la scolile din localitate, precum si cu elevii din cele doua unitati scolare, care sunt atent supravegheati si chiar mustrati atunci cand tind sa greseasca.
Autoritatea de Sanatate Publica a solicitat Consiliului Judetului, la finele anului trecut, sa emita un aviz pentru propunerile inaintate de Ministerul Sanatatii privind reforma in domeniul Sanatatii.
google-analytics.com