Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (4.10 secunde)
Incidentul a survenit cu doar 14 zile inainte de alegerile locale, ceea ce demonstreaza clar ca lupta politica a ajuns in...
Pirotehnistii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Oltenia" Dolj au detonat controlat ieri, in jurul orei 14.00, toata munitia neexplodata stransa din judetul Dolj in ultimele doua luni.
Cheltuielile cu publicitatea ale Guvernului Romaniei au scazut de la 14,7 milioane de euro in 2004, la numai 3 milioane in 2005, in urma demersurilor societatii civile pentru transparentizarea si atribuirea echitabila a contractelor de reclama guvernamentala.
Motiunea de cenzura initiata de PSD a fost respinsa fara a avea nici cele mai mici sanse, inregistrandu-se 235 de voturi "impotriva" si 145 de voturi "pentru".
Dupa cum era de asteptat, si cea de-a treia motiune de cenzura a PSD la adresa Cabinetului Tariceanu a fost respinsa ieri de camerele reunite ale Parlamentului.
Potrivit verificarilor de pe lista deputatilor care au semnat memoriul, unul dintre acestia, Mircovici Niculae (minoritati - Timis), a votat pentru adoptarea legii - desi acum o contesta, iar alti 14 dintre cei 54 de semnatari au fost absenti la vot.
14 1 Mai. ... Desi inca de la primele ore ale diminetii am solicitat un raspuns oficial, potrivit purtatoarei de cuvant, acesta nu a existat, pana la ora 14.00.
Dan GheA¥u Presedintele de sedinta, deputatul Nicolae Paun, a fost nevoit sa suspende lucrarile deoarece dintre membrii Comisiei juridice au fost prezenti doar zece, in conditiile in care minimul necesar era de 14.
Conform declaratiilor facute de Adelina Hristea, purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene PC Galati, formatiunea conservatoare se bucura de sprijinul a 14 procente din numarul de cetateni ai judetului.
Potrivit ultimului sondaj INSOMAR, daca duminica viitoare ar fi alegeri, Alianta ar obtine 45,6% din voturile romanilor (PD - 35,6% si PNL - 20%), urmata de PSD, cu 22,7%, PRM cu 14,2 procente, PNG - 7%, 5% ar obtine UDMR, iar conservatorii lui Dan Voiculescu nu ar trece pragul electoral.
Astfel, pana in prezent, la DADR Dolj au fost depuse 14 dosare cu privire la suprafetele afectate de inundatiile rezultate din revarsarea Dunarii.
In jurul orei 14.00, dupa ce DNA l-a luat pe Dicu, l-am sunat pe primarul Gutau, care m-a chemat la el in birou.
Consilierul judetean liberal Victor Manea a anuntat ieri ca noul sau scop politic este instaurarea votului uninominal, prin care fiecare om este liber sa-si aleaga politicianul favorit si nu o lista impusa de un partid, lista pe care se strecoara de fiecare data o majoritate de rebuturi.
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" s-a desfasurat, in perioada 13-14 iulie, Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, la care au participat peste 100 de edili locali din cele mai mari orase ale tarii, alaturi de membrii conducerii AMR si ministri si secretari de stat din cadrul mai multor ministere.
In aceasta privinta, ministrul Integrarii a specificat faptul ca rolul celor 5.000 de angajati ai agentiilor de plati din agricultura ce vor administra cele aproximativ 14 miliarde de euro alocate fermierilor romani in urmatorii 6 ani din bugetul UE este acela de a disemina informatii privind accesul la aceste fonduri si procedura pe care o implica acestea.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, declara mai demult ca este nevoie urgenta de spatiu pentru angajatii prefecturii, in conditiile in care 14 camere din Palatul Administrativ sunt ocupate de alte institutii.
Cheltuielile de protocol si "casnice" ale autoritatilor judetene se incadreaza perfect in sintagma "buget de austeritate". Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
Noi stam in strada, facem treaba politistului, noi luam patru milioane si ei 14 milioanea€�, scrie in reclamatie politistul comunitar.
au facut ieri dupa-amiaza, in jurul orei 14.00, un raid prin cele mai aglomerate parcari din oras pentru a vedea cum se descurca soferii.
Muzeul de Stiinte ale Naturii din Craiova ar putea ramane inchis anul acesta din cauza aparitiei unui act normativ care interzice institutiilor publice sa achizitioneze mobilier.
google-analytics.com