Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (3.67 secunde)
Actiunile opozitiei par sa nu tulbure linistea celor 14 edili care au fost anuntati de PSD ieri-dimineata ca "le-a incetat de drept calitatea de primar".
Acesta a mai afirmat ca Agentia Centrala de Informatii (CIA) a interogat zeci de suspecti in centre din strainatate, 14 dintre acestia fiind trimisi acum la celebra inchisoare Guantanamo.
Sarbatorile Corodului au adus in comuna multe dintre fetele luminate ale politicii galatene. Locuitorii din Corod au sarbatorit ieri ziua comunei lor.
In perioada 12-14 septembrie, prefectul Constantei, Danut Culetu, va participa la Galati, la un curs de "Redefinire a competentelor prefectului".
In urma discutiilor avute cu pensionarii galateni, senatorul PSD Adriana Ticau s-a adresat plenului Senatului aducind la cunostinta tuturor parlamentarilor situatia expusa la Galati de acestia La sfirsitul trimestrului al doilea al acestui an numarul total al pensionarilor din Romania era de 5,8 milioane de persoane.
Consilierul judetean Victor Manea este convins ca solicitarile din invatamant sunt, la aceasta ora, exagerate, in conditiile in care "nu se poate recupera peste noapte ce nu a dat PSD-ul". "Anul acesta este vorba despre o crestere de 14% a salariilor, iar din urma sa ceara PSD-ului.
La sfarsitul saptamanii trecute, specialistii municipalitatii au fost obligati sa stabileasca o noua data pentru alegerea unui constructor, 14 octombrie.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Senatul a trimis Ministerului Finantelor proiectul de bu-get pentru 2007, solicitand 111,6 milioane de lei, din care deplasarile reprezinta peste 14 milioane de lei, incalzirea si lumina - 2,5 milioane de lei, posta si Internetul - 3,5 milioane de lei, iar fondul presedintelui - 200.000 de lei.
Autoritatea Electorala va cheltui in 2007 o suma mult mai mare comparativ cu cea alocata in acest an de la bugetul de stat, majorarea fiind de la 5,2 milioane de lei la 13,8 milioane de lei in 2007, urmand ca in peri-oada 2008-2012 alocatia bugetara sa se mentina constanta in jurul sumei de 14 milioane de lei.
Mi-am spus ca sint gata sa semnez orice numai sa se termine o data. M-am gindit ca pentru tradare de tara se dau 14 ani, fac 7 si am scapat", a aratat el.
14 consilieri municipali au semnat, in calitate de initiatori, un proiect de hotarare al carui temei legal sta intr-o ordonanta si o lege abrogate.
Deputatul a mai castigat 14.432 RON din munca de profesor la Colegiul National "Ecaterina Teodoroiu" si 2.705 RON din activitatea de asistenta juridica depusa in cadrul cabinetului de avocatura pe care il are la Targu Jiu.
Strategia NATO din Afganistan trebuie schimbata, astfel incat sa se axeze pe securitate si reconstructie, a declarat, ieri, ministrul german al Apararii cu cateva ore inainte ca Parlamentul sa aprobe extinderea misiunii germane in aceasta tara.
"Deja am avut o initiativa care a fost inaintata Consiliului Local Oradea, in ceea priveste eliberarea, pentru studentii care au deja un abonament pe una dintre liniile OTL, a unui abonament gratuit pe linia 14, intre Piata Unirii si Universitate", spune Debreczeni Sándor, presedintele Uniunii Studentilor Maghiari din judetul Bihor.
14, pana pe 30 octombrie. "De astazi (luni - n.r.) s-a inceput distribuirea formularelor, iar delegatii asociatiilor de proprietari va trebui sa se prezinte cu un borderou in care sa fie stipulati beneficiarii.
"S-a ajuns ca in sistemul universitar romanesc sa se cumuleze de la patru la 14 functii. Asta arata calitatea scazuta a invatamantului", a precizat Basescu.
Speriat, clientul plateste tot, mai putin garantia, la ora 14.48. Ora 22.00, marti. Cinci salariati ai Distrigaz Sud bat la poarta clientului.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri bugetul Camerei pe 2007, acesta fiind de 251.682.000 lei, cu 18,2 % mai mare decat bugetul rectificat pe 2006, a declarat secretarul Dan Radu Rusanu.
El a precizat ca bazinul electoral al crestin-democratiei din Romania, pe care s-au batut in ultima vreme PD, PRM, PUR, si PNG insumeaza 14% din intentia de vot, insa, potrivit lui Opris, acest lucru nu inseamna ca automat la viitoarele alegeri PN¥CD va obtine acest scor.
google-analytics.com