Cautare

4991 de rezultate pentru "0764891015 nume si adresa" (3.11 secunde)
Fie ca au primit numele unei flori, fie ca ii cheama Florin, Florina, Florica, Floricica sau oricare alt derivat al acestor nume, duminica, 24 aprilie, acestia isi serbeaza onomastica.
Este stiut faptul ca, la origine, acesta este un nume gentilic, aratand provenienta locala a purtatorului. Mai simplu, numele Cornelia desemna persoanele care locuiau in ginta cu acelasi nume. Cat in ceea ce priveste etimologia si semnificatia numelui Cornelia, acestea sunt controversate.
Posibila si probabila implicare a sirianului Omar Hayssam in rapirea jurnalistilor romani in Irak si mediatizata sa arestare, legata si de tot soiul de afaceri necurate, i-au determinat pe multi fruntasi ai PSD sa se grabeasca sa nege orice legaturi cu acesta.
Asa mi se intampla mereu cu vesnicul povestitor Gabriel Garcia Marquez pe care il poti citi la 15 ani, la 45 de ani si la 75 de ani pentru ca de fiecare data are cate un personaj de varsta ta care iti vorbeste direct.
Probabil marcat de portretul lui Nastase gasit intr-un muzeu chinezesc, Traian Basescu si-a dat seama ca nu prea a avut relatii bune cu chinezii pana acum.
Cand Radu Berceanu remarca faptul ca, daca ar fi fost un simplu inginer la Electroputere Craiova si nu ministru in Guvernul Romaniei, nimeni nu s-ar fi interesat de dosarul sau la securitate, el punea, cu sau fara intentie, punctul pe un i mult prea ignorat in vremea din urma.
Filmul, care spune povestea reintregirii unei familii in jurul mesei, la ceas de sarbatoare, este simplu, plin de umor si, dupa cum a marturisit regizorul, strabatut de improvizatii, insesizabile insa.
Controversele intretinute de o parte dintre ONG-urile constantene, dintre care se remarca "Mare Nostrum”, referitoare la constructia Complexului Multifunctional City Park din parcul Tabacariei, cunoscut si sub numele de MALL, au fost repuse pe tapet ieri cu prilejul unei prezentari a completarilor la studiul de impact asupra mediului organizate la hotel Bulevard de investitorul Holland Development Group SA.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului. Social-democratii au realizat un material cu prevederile din statutul partidului pe care Mircea Geoana le-a incalcat si care s-au soldat cu retragerea sprijinului politic si revocarea de la Senat.
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Prefectul Cristian Roman a primit ieri de la Guvern actul final de control la Consiliul Judetean (CJ) si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) in care se arata ca presedintele Constantin Contac este incompatibil si trebuie destituit.
269/2005, sa trimiteti in completare motivul incetarii mandatului vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati, inainte de exprirarea duratei normale a mandatului, si daca au fost respectate prevederile art. 18 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Judetului Galati, aprobat prin Hotarirea nr.
Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat (PSD) i-a retras sprijinul politic senatorului Antonie Iorgovan in urma declaratiilor jignitoare facute zilele trecute la adresa unor lideri ai PSD.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Geoana s-a gandit ca nu ar exista discurs mai placut urechilor de pesedisti decat atacurile la presedinte si premier, motiv pentru care a declansat un atac furibund la adresa lui Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu.
Partidul Liberal Democrat si-a ales conducerea. Cu Theodor Stolojan in frunte, PLD si-a propus sa fie partener al PD si al presedintelui Traian Basescu si s-a declarat partid de opozitie la adresa guvernului si a patrulaterului PSD - PNL - PRM - PC.
google-analytics.com