Cautare

4991 de rezultate pentru "0764891015 nume si adresa" (8.66 secunde)
Desi presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, s-a grabit sa transmita un comunicat de presa prin care sa dezminta ca ar fi trimis vreun reprezentant al CJC in control la Comana, pentru a oferi chipurile „indrumare si consiliere juridica”, acuzand Prefectura ca-si depaseste atributiile, nu asta rezulta din documentele puse la dispozitie de reprezentantii Prefecturii Constanta.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a fost sanctionat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) cu avertisment contraventional pentru afirmatii discriminatorii la adresa homosexualilor in cadrul unei emisiuni televizate in direct. Sesizarea la adresa liderului PRM a venit din partea Institutului pentru Politici Publice.
Presedintele Traian Basescu sustine ca grupurile de tip mafiot - ajutate cu „nevinovatie“ de presa - au declansat o campanie de discreditare a sa si a Aliantei.
Comitetul Executiv al PNL a decis sa dea un ultimatum liberalilor care lanseaza acuzatii neintemeiate la adresa partidului si a cerut tuturor structurilor partidului sa aplice masurile de sanctionare prevazute in Statut.
Sectia 2 Politie a cerut date privind starea civila a membrilor Biroului de Presa al PSD in urma unei plangeri facute de Alina Mungiu Pippidi, care a reclamat ca a fost calomniata si insultata.
Atacurile la persoana s-au intensificat si sfideaza codul penal prin duritatea calomnioasa a imprecatiilor. ... Clujul a devenit tribuna declaratiilor fulminante si declansatoare de scandal politic. ... Aflata la un seminar privind egalitatea dintre femei si barbati, Udrea a declarat ca:
Politica de dezinformare si ridiculizarea OZN (Autor: ... Se cere avizul Directorului pentru Strategii Psihologice si cel al Consiliului National de Securitate, pentru adoptarea unei politici de informare publica capabila sa minimizeze preocuparea si posibila panica a populatiei, care ar rezulta din numarul mare de observari ale obiectelor neidentificate.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
Presedintele Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu, a relansat ieri atacurile la adresa presedintelui Traian Basescu si a colegilor democrati de Coalitie.
Pe ordinea de zi a sedintei din 31 iulie a Consiliului Judetului (CJ) Galati s-au aflat si doua proiecte de hotariri privind alocarea de sume pentru realizarea unor investitii la podul peste piriul Candrea si pentru reparatiile la drumurile comunale ale localitatii Grivita.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
PSD cere Parchetului ICCJ si DNA sa se autosesizeze in privinta acuzatiilor de coruptie pe care si le-au adus reciproc presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, sambata, presedintele PSD, Mircea Geoana, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului.
Numarul doi in ierarhia retelei teroriste al-Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahiri, i-a amenintat pe americani cu o serie de noi atacuri, "mult mai dure decat cele la care au asistat", in cazul in care Washingtonul nu-si modifica politica fata de statele musulmane "Va veti confrunta cu mania islamica (...) care va asteapta, in cazul in care continuati (politica actuala), si care este mult mai dura decat cea la care ati asistat", a avertizat Zawahiri intr-o inregistrare video publicata, miercuri, pe internet.
Opozitia strange randurile si-si indreapta "tunurile" contra Cotroceniului. Recentele afirmatii ale presedintelui facute intr-o emisiune televizata au inflamat spiritele pesediste, liderii social-democrati reclamand atat justetea, cat si urgenta demararii procedurilor de suspendare a presedintelui.
Liderul PSD a afirmat ca in zilele urmatoare sesizarea va fi completata cu argumente politice si de imagine, in conditiile in care sesizarea ca atare urmeaza sa fie dezbatuta si in Parlament, dar sa fie adusa la cunostinta si opiniei publice.
Faptul ca PSD este decis, cel putin pe moment, sa ignore apelul premirului a fost reconfirmat si de purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu. ... Totusi, apelul premierului pare sa aiba si consecinte, cu totul altele decat cele scontate, pozitia PSD radicalizandu-se si vizavi de acesta.
Astfel, presedintele Traian Basescu se va adresa astazi, la ora 17.00, Parlamentului cu un mesaj pe probleme actuale legate de politica interna.
Perceptia populatiei potrivit careia clasa politica romaneasca este parazitara este chiar meritata", considera Miornescu, aplicand acest discurs insa si in contextul referitor la anumiti actuali sau fosti colegi de partid.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a acuzat ieri Partidul Democrat si pe presedintele Traian Basescu ca vor caderea premierului Calin Popescu-Tariceanu. ... "Atacul de ieri (joi - n.r.) la adresa PNL ne arata tactica PD.
PD a vizat in special comunicarea de campanie in care imaginea presedintelui Traian Basescu este asociata cu mesaje calomnioase la adresa sa, precum si cu mesaje menite sa induca in eroare corpul electoral in ce priveste modalitatea de vot la referendum.
google-analytics.com