Cautare

4991 de rezultate pentru "0764891015 nume si adresa" (2.67 secunde)
"Sper sa il cuplez cu ceea ce a realizat comisia din propria ancheta si cercetare si sa vedem ce concluzii se desprind de aici", a afirmat directorul SRI.
Formatiunea condusa de Mugur Ciuvica a publicat doua documente oficiale din care ar reiesi ca SRI spioneaza Partidul National Liberal si pe senatorul liberal Norica Nicolai. ... Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, sustine ca prima adresa descoperita, se refera la unele afirmatii ale senatorului PNL Norica Nicolai.
Din partea Accept, Florentina Bocioc afirma ca cele doua cai nu se exclud si ca pot fi initiate concomitent. ... "Daca pacatuiesc, nu au decat sa o faca la ei acasa, dar nu sa se mai si laude cu asta.
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
Deputatul PSD Adrian Nastase a postat pe blogul personal o scrisoare catre presedintele CSM, Lidia Barbulescu, in care ii cere sa se pronunte cu privire la o adresa in care procurorul DNA Doru Tulus solicita PSD sa confirme calitatea de membru de partid pentru 64 de persoane.
Cauza demiterii ar putea tine insa de criticile dure facute de proaspatul demis la adresa lui Viorel Hrebenciuc, nemultumit de felul in care acesta a negociat cu PD-L in cadrul coalitiei.
Dupa ce, in urma cu cateva zile, liderul PRM transmitea prefectului Liviu Brailoiu o adresa prin care il anunta pe acesta ca Ion Anghel (foto)(consilier local la Mangalia) nu este exclus din partid, ba mai mult, devine lider al organizatiei judetene, iata ca a urmat si riposta fostei conduceri locale.
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. ... Oficialii comunisti s-au plans ca arborarea steagului Romaniei pe sediul presedintiei a fost cea mai mare umilinta si ca gestul este o provocare la adresa suveranitatii Moldovei.
Asa se declara liderii PD-L dupa sedinta de astazi a Coalitiei in care au decis impreuna cu social-democratii sa se preocupe de problemele guvernarii si nu de atacuri persoanele.
Angajatii insarcinati cu organizarea licitatiei si cu intocmirea actelor au copiat o parte din documentatia de atribuire de la Primaria Ramnicu Valcea, dar au uitat sa modifice motivul contractarii imprumutului si autoritatea care va emite hotararile de consiliu.
Ion Iliescu marturiseste pe blogul sau ca l-a "surprins declaratia domnului Octav Cozmanca, modul si momentul in care a facut-o. Pot intelege unele nemultumiri personale, ca si reprosuri posibile la adresa unor lideri de partid.
Un om care 15 ani a stat intr-un partid politic si am incercat sa opresc aceasta expansiune.
Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca afirmatia lui Traian Basescu referitoare "mijloacele propagandistice" utilizate la Revolutie pentru a scoate armata in strada si a ucide 1600 de oameni reprezinta "o adevarata ticalosie", fiind iresponsabila, mincinoasa si lipsita de elementar bun simt.
Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
Vanghelie vorbeste in termeni acizi si despre colegii sai de partid, despre care spune ca sunt niste "lepre" si "idioti", care ar fi in stare sa-si dea si nevestele pentru a primi functii in PSD.
Ion Iliescu a criticat dur ideea unui parlament unicameral, promovata de presedintele Basescu.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca ideea lui Traian Basescu de a desfiinta una dintre camerele legislativului este un atac la democratie, dar si la adresa institutiilor statului.
'Am trait sa o auzim si pe asta:
"Basescu va fi taxat de Europa pentru atacul impotriva presei!"' 'Presedintele Traian Basescu si Guvernul incompetent si corupt Boc care taie pensiile si salariile sunt cele mai mari pericole la adresa sigurantei nationale, nu presa, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
USL critica hotararea privind referedumul pentru Legea Capitalei si invoca eventualitatea boicotarii acestuia.
Afirmatiile presedintelui Basescu despre maresalul Ion Antonescu sunt jignitoare la adresa Angliei, SUA sau a Frantei e-politic.ro informeaza :
google-analytics.com