Cautare

4991 de rezultate pentru "0764891015 nume si adresa" (3.29 secunde)
Mai multe vedete din show-biz-ul autohton si politicieni i-au acceptat prietenia controversatului personaj. ... Pe lista prietenilor virtuali ai lui Bahaian se afla si fostul ministru liberal al Justitiei, Tudor Chiuariu.
Traian Basescu a declarat, joi, la Radio Romania Actualitati (RRA), ca persoanele cercetate in cazul mitei din vami au sansa sa faca mai putina puscarie sau chiar deloc daca vor spune cui au dat bani, "cu nume si prenume".
Boc, Blaga si Basescu. Mai interesant decat miscarile din interiorul PDL - previzibile si plictisitoare - arata, parca, cele din afara lui. ... Gasiti mai mult de trei-patru nume noi si rezonabile intrate in cursa?
Invitat in nume personal ca specialist in comunicare si ca membru cu drepturi depline al Asociatiei Europene a Directorilor de Comunicare (EACD) de la inceputul anului 2010, Christian Ciocan a avut sansa sa se intalneasca la Bruxelle cu peste 600 de comunicatori internationali, reprezentanti ai celor mai puternice companii din Europa si din lume.
Christian Ciocan, sef al Biroului de informare a presei din Politia Romana Christian Ciocan, fost purtator de cuvant al Politiei Capitalei, este, incepand din 6 iulie, seful Biroului de informare a presei din cadrul Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane.
Greseala politica grava a comasarii alegerilor trebuie asumata de cei vinovati Europarlamentarul PDL Cristian Preda a apreciat, vineri, intr-o postare pe blogul personal, ca propunerea de comasare a alegerilor locale cu cele palamentare a fost "greseala politica grava", si a solicitat ca cei vinovati sa-si asume responsabilitatea "cu nume si prenume".
cu vreun an, existau voci autoritare de analisti si politicieni care profeteau ca PDL va reusi sa infringa la urne chiar si criza, iar opozitia nu are nicio sansa.
Pana la publicarea anuntului, sapte investitori si-au exprimat deja interesul pentru uzina brasoveana. Printre acestia figureaza nume sonore ca Preiss - Daimler Group Gmbh, Nardi sau Mahindra&Mahindra.
In nume propriu, membrii conducerii societatii au impreuna un "mizilic" de 1,17 milioane de actiuni. ... Societatea de Investitii Financiare (SIF) Oltenia a publicat recent, pe propria pagina de internet, actiunile detinute de membrii CA si conducerea executiva a unitatii.
Chiar daca demersurile AVAS nu se vor solda, poate, cu falimentarea datornicilor, o serie intreaga de nume mari sau foarte mari se aleg cu imaginea terfelita din cauza unor datorii de cele mai multe ori ridicole.
Omul de afaceri galatean Catalin Chelu ar putea fi obligat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) sa faca o oferta publica de preluare a portofoliului de actiuni al Altur SA Slatina, dupa ce organismul de reglementare si control al pietei de capital a cerut recent relatii în legatura cu actionariatul acestei societati.
Pentru prima data in Romania, alaturi de Evgeni Plushenko si Stephane Lambiel, va evolua multiplul campion Brian Joubert, sirul campionilor fiind completat cu numeroase alte nume de referinta ale celui mai rafinat sport al ghetii.
Editia aniversara B’ESTFEST Summer Camp se apropie cu pasi repezi si promite trei zile si trei nopti de experienta, libertate totala si distractie pana la orele diminetii!
Confirmarile artistilor pentru editia 2013 de B’ESTFEST Summer Camp continua, Friction fiind cel mai recent nume adaugat pe afisul festivalului!
Daniela Crudu, Simona Trasca si Madalina Pamfile, saltate de Politie intr-un dosar de prostitutie De lux, chiar de mare lux, daca printre prestatoare se vor regasi si starletele care prin nuri si prostie fac deliciul noptilor albe ale telespectatorilor consumatori de entertaniment cu bulina rosie.
Rusaliile, traditii si superstitii. ... In credinta populara, Rusaliile sunt spiritele mortilor care, dupa ce au parasit mormintele la Joimari si au petrecut Pastele cu cei vii, refuza sa se mai intoarca in locasurile din lumea umbrelor. Rusaliile sunt cunoscute in popor sub nume diferite:
Semnificația numelui Maria in numerologie In numerologie, semnificatia numelui Maria descrie o persoana altruista, generoasa si care este inzestrata cu o sensibilitate sufleteasca special. Femeile care poarta aceste nume sunt mamoase, epmatice si tandre.
Este vorba despre o sinteza intre ciclul Anotimpurilor, prezente pe albumul Cei ce ne-au dat nume, si Rapsodia 1, emblematica pentru George Enescu. - Muzica lui George Enescu nu se reduce la o cercetare ornamentala si estetica, ci ea ramane revelatia unei realitati ascunse.
Mentionam ca am luat parte la acest eveniment si am schimbat cateva cuvinte si cu dl Andrew Noble, ambasadorul marii Britanii in Romania, un barbat extrem de agreabil si comunicativ.
MAGAZIN:Felinare thailandeze si terminologia OZN (Autor: ... FARCAS) O problema interesanta, de o cu totul alta natura, este cea pe care o prezinta Nick Pope, fost angajat al Ministerului britanic al Apararii, intr-un articol, intitulat "Ce e un nume?", postat in octombrie 2013, pe un site specializat in ufologie.
google-analytics.com