Cautare

4991 de rezultate pentru "0764891015 nume si adresa" (7.65 secunde)
Constantin Gheorghe) Ce se poate spune acum, la cald, despre visul unei nopti de vara la Istanbul si Ankara? ... Rezultatul ei arata ca mostenirea lui Ataturk s-a epuizat, si Turcia s-a schimbat profund.
SI BLONDELE GANDESC: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
Mai sunt insa si colegi care o iau intr-atat de mult pe aratura - si imi pare rau s-o spun, caci si eu am pacatele mele - incat se trezesc dis-de-dimineata, si navalesc intr-o institutie publica, zbierand la purtatorul de cuvant ca cei care au lucrat sub "oranduirea" lor si au "dezertat", sa fie taiati de la informatii!
In urma cu ceva vreme am trimis Primariei o adresa, cu nr. ... Doream sa ni se comunice unele informatii referitoare la contractele de asociere in participatiune incheiate intre Consiliul Local si societati private in perioada 1 iulie 2004 - 28 septembrie 2007.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Dupa doua zile in care a fost plecat din Botosani, Constantin Contac a revenit la serviciu si a preluat conducerea Consiliului Judetean (CJ).
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult. Elegante si rafinate.
Desi intreaga clasa politica, dar si membri ai CNSAS l-au acuzat pe Turianu ca a depasit cadrele in care un membru al Colegiului isi desfasoara activitatea, noul presedinte al institutiei, Claudiu Secasiu, a anuntat ca toti Popestii vor fi cautati la dosare.
Nick Pope, militarii si OZN-urile (Autor: ... Ministerul Apararii din Regatul Unit avusese, in 1953-2009, un proiect, fara un nume special, de urmarire a OZN-urilor. In aceasta perioada, au fost inregistrate si investigate peste 12.000 de aparitii de OZN-uri.
Cu toate acestea, ceea ce nu se stie despre reincarnare este ca exista destule dovezi palpabile in sprijinul ideii ca ea reprezinta un fenomen real si poate chiar verificabil.
El sustine ca a inregistrat totusi o performanta - aceea de a intineri echipa, chiar daca nu s-a produs niciun progres de pe urma acestei operatiuni - Asociatiile profesionale ale judecatorilor se alatura, cu argumente, corului de critici la adresa raportului Comisiei Europene privind Romania, in care continua sa se regaseasca date si argumente nereale - In comisii proiectul de buget a trecut ca acceleratul prin halta Nistoresti - Secventa memorabila la discutiile din comisii pe tema bugetului agriculturii.
Demisia neasteptata atat din cadrul Biroului Permanet Judetean, cat si din partid, l-a facut pe Doru Resmerita sa iasa ieri in fata presei si sa dea cartile pe fata.
Reprezentantii a 49 de organizatii din judet au desemnat un nou Birou Permanent Judetean, in care Constantin Chirila este presedinte, iar Dumitru Bocai si Mircea Iustian prim-vicepresedinti.
Marea afacere a "tunurilor imobiliare din Grindul Chituc", cum s-a exprimat mai multa lume in ultima perioada, scoate la iveala nume importante ale Constantei.
fie demisioneaza de la sefia Senatului de bunavoie si nesilit de nimeni, fie risca sa se confrunte, saptamana viitoare, cu retragerea sprijinului politic al PSD pentru functia respectiva, daca nu chiar cu excluderea din partid.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Bogdan Tiberiu Iacob) PDL se pregateste sa faca aceeasi eroare pe care a facut-o acum 8 ani PSD si care a costat scump: pierderea alegerilor parlamentare, a guvernarii, a presedintiei si inceputul disolutiei partidului, cu efecte traumatizante, pentru o lunga perioada de timp.
Dupa atacul PDL la adresa USL. ... Dar si Basescu rimeaza cu Eminescu" Dupa ce europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris, pe blog, despre evenimentele politice de vineri atacand USL, Varujan Vosganian raspunde, aratand lipsa de argumente a afirmatiei lui Preda, potrivit careia "256 rimeaza cu Nastase".
Un tanar afacerist din Buzau, Valentin Burada, a decis sa-si incerce norocul intr-un domeniu generos, dar extrem de sensibil: ... sa deschida un centru medical de sanatate si frumusete, un loc in care femeile sa vina timide si sa plece fericite si increzatoare in ele.
cinci ani de activitate si lanseaza Ziarul Metropolis Teatrul Metropolis a implinit cinci ani de activitate, aniversare care nu ar fi putut fi celebrata fara ajutorul spectatorilor, regizorilor, actorilor, intregii echipe care il ghideaza.
google-analytics.com