Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (1.64 secunde)
Dupa o pauza de doua saptamani, liderii Aliantei D.A. s-au intruni luni seara la Palatul Victoria si au discutat proiectul referitor la subventionarea facturii de energie termica, lansat de democrati la inceputul lunii mai mult ca o masura populista de intrare in gratiile electoratului.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri la Timisoara ca exclude orice forma de colaborare cu partide din actuala putere si a subliniat ca este greu de crezut ca partidul pe care il conduce va mai accepta, la viitoarele alegeri, o colaborare cu PC.
Mai-marii Primariei Craiova poftesc, anul acesta, la fondurile puse la dispozitie de guvern, in baza Programului de dezvoltare a infrastructurii in spatiul rural.
Primarul Radu Mazare si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, au aratat ieri intr-o conferinta de presa ultimele solutii dictate de Departamentul National Anticoruptie in dosarele penale in care erau implicati cei doi.
Adrian Nastase i-a trimis in urma cu trei zile o scrisoare lui José Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, in care sustine ca este supus la presiuni politice de actuala Putere, care urmareste astfel ca "adversarul cel mai redutabil din campania electorala sa fie tinut cat mai mult pe tusa".
Din acest an, capitolul alimentarii cu apa a Craiovei va "suferi" importante imbunatatiri, datorate finantarii pe Programul ISPA. Pentru a fi siguri ca vor mai obtine bani de la UE, Regia de Apa isi va infiinta un departament special care sa realizeze proiecte de finantare externa.
Cristian David este ministrul liberal cu cea mai lunga titulatura din Guvernul Tariceanu: ministru delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea acquis-ului comunitar.
Presedintele UDMR, Marko Bela, este nemultumit de colaborarea cu actualii parteneri de guvernare, anuntand chiar o posibila iesire din coalitie dupa 1 ianuarie 2007, daca actualii parteneri vor ignora intelegerile avute cu UDMR, respectiv aprobarea legii privind Statutul Minoritatilor Nationale si obtinerea autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc.
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului.
Liderul UDMR, vicepremierul Markó Béla, a anuntat ieri ca dupa 1 ianuarie 2007 Uniunea, in mod "obligatoriu", isi va reanaliza pozitia in Guvern si in cadrul Coalitiei.
Muzeul de Stiinte ale Naturii din Craiova ar putea ramane inchis anul acesta din cauza aparitiei unui act normativ care interzice institutiilor publice sa achizitioneze mobilier.
Aflat intr-o vizita oficiala la Washington, presedintele Traian Basescu le-a cerut americanilor sa creasca asistenta financiara pentru Armata romana la 50%, sa asigure logistica pentru trupele romanesti din Irak, sa solutioneze corect cazul Teo Peter si sa dea drumul la vize.
Firmele ar putea fi obligate sa plateasca lunar controalele de stat. Presedintele CNIPMMR considera ordinul drept o "aberatie ilegala". Nicolescu va cere demisia sefului ANSVSA.
La temperaturi de peste 30 de grade, craiovenii au ramas fara apa calda. "Vinovati" sunt CET II si RATf Craiova, care realizeaza lucrari de revizie timp de cinci zile.
Ioan Oltean, vicepresedinte al PD, a anuntat ieri ca democratii nu vor iesi de la guvernare, dar vor forta anticipate dupa 1 ianuarie 2007 si nu vor mai guverna cu PNL.
Partidul Conservator (PC) a lansat vineri seara o gala de premii care se va repeta anual, destinata personelor publice care s-au remarcat de-a lungul anului.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
Scandalul declansat de marturisirea lui Dinu Patriciu potrivit careia a finantat in 2004 cu doua miliarde lei campania electorala a PSD se stinge mai repede decat s-ar fi asteptat unii.
google-analytics.com