Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (1.95 secunde)
Comisia Europeana urmeaza sa prezinte in 2007 un plan de introducere a unui sistem de carte verde pentru a atrage imigranti cu inalta calificare, initiativa care face parte din obiectivele de crestere economica ale blocului comunitar, relateaza publicatia electronica EUObserver.
Presedintele UDMR, Markó Béla, le-a recomandat reprezentantilor Uniunii, reuniti la Targu Mures, sa bata "apa-n piua" despre autonomie "pe toate canalele posibile", pentru ca acest subiect sa intre pe ordinea de zi a politicii romanesti.
Stransi in "patria" lui Boc, la Cluj, democratii si-au evaluat performantele de guvernare care au determinat integrarea la termen a Romaniei in UE.
Piata materialelor de constructii si a imobilelor ar putea creste spectaculos in urmatoarele cateva luni, daca estimarile specialistilor in domeniu se confirma.
Intreprinzatorii olteni sunt mai dinamici decat intreprinzatorii din alte regiuni ale tarii. Cel putin asta e parerea organizatorilor Caravanei Avangarde, "Programe de finantare pentru IMM-uri, Fonduri structurale 2007-2013".
Seful statului aduce din nou in discutie alegerile anticipate. De data aceasta, el sugereaza sa fie organizate in primavara, o data cu scrutinul pentru Parlamentul European (PE).
Presedintele Traian Basescu a recunoscut, in cadrul unei emisiuni televizate ca atunci cand a luat decizia nominalizarii social-democratului George Maior la sefia SRI l-a sunat pe liderul PSD Mircea Geoana.
Subofiterului SPP aflat la volanul masinii apartinand Administratiei Prezidentiale care a accidentat, marti, o femeie, in zona Romexpo, i s-a intocmit un dosar penal care va fi inaintat Parchetului Militar.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri sa respinga proiectul de buget al Camerei pe anul 2007, care prevedea cu 78 de milioane de lei mai mult decat bugetul pe acest an.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
Vicepresedintele social-democrat Titus Corlatean a declarat ieri, la Suceava, ca PSD va vota pentru functia de comisar european doar un candidat bine pregatit si care "sa stea foarte bine pe picioare".
Senatorul UDMR Frunda Gyorgy, seful delegatiei romane la APCE, a propus adoptarea unui protocol european in domeniul protectiei minoritatilor, care sa prevada folosirea limbii materne in toate domeniile vietii publice, dar si dreptul la autonomie culturala si de alta natura.
Liberalii gaalaateni nici nu vor saa audaa de alegeri anticipate. Anuntul a fost faacut ieri de deputatul PNL Emil Strungaa.
Liberalii gaalaateni nici nu vor saa audaa de alegeri anticipate. Anuntul a fost faacut ieri de deputatul PNL Emil Strungaa.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca partidul va organiza un Congres extraordinar la 9 decembrie, pentru a adopta modificarile la Statutul formatiunii care vor fi decise prin consultarea membrilor partidului.
Liberalii ar vrea sa mearga pe liste comune cu PD. Colegii lor de alianta inclina mai degraba pentru candidaturi separate.
Liberalii gaalaateni nici nu vor saa audaa de alegeri anticipate. Anuntul a fost faacut ieri de deputatul PNL Emil Strungaa.
PNL Constanta a discutat, in cadrul celei mai recente Delegatii Permanente, urmatorii pasi care trebuie facuti in perioada imediat urmatoare, in contextul aderarii la Uniunea Europeana.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri bugetul Camerei pe 2007, acesta fiind de 251.682.000 lei, cu 18,2 % mai mare decat bugetul rectificat pe 2006, a declarat secretarul Dan Radu Rusanu.
In week-end-ul care tocmai s-a scurs, membrii Delegatiei Permanente a PNL Constanta s-au intalnit, fiind discutate o serie de probleme organizatorice care trebuie realizate, in perioada imediat urmatoare, in contextul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.
google-analytics.com