Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (1.60 secunde)
Odata cu incheierea lucrarilor summitului Consiliului European de vara, data aderarii Romaniei la UE a devenit o certitudine, ea fiind stabilita la 1 ianuarie 2007.
Deputatii au adoptat cu 137 de voturi "pentru", 99 "impotriva" si 11 abtineri Legea Camerelor de Comert si Industrie, care prevede in principal trecerea Registrului Comertului din subordinea Ministerului Justitiei in administrarea Camerelor de Comert.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ca actuala Coalitie este ca o masina care scoate fum si a sustinut ca Uniunea ar fi de acord cu constituirea unui nou program de guvernare si a unui nou Guvern, daca unul dintre partenerii de coalitie doreste acest lucru.
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri.
Comisarul pentru extindere Olli Rehn a afirmat in cursul zilei de ieri, in cadrul unui interviu, ca Romania si Bulgaria au facut progrese in ceea ce priveste unul dintre domeniile cheie - justitia, dar Uniunea Europeana trebuie sa se asigure ca acestea sunt reale si ca vor dura.
Emil Constantinescu (foto) considera ca alegerile anticipate inainte de integrarea RomA¢niei in UE ar fi o greseala grava, istorica, pentru ca ar crea haos in tara prin instabilitatea politica, si s-a declarat in favoarea mentinerii actualului Guvern, cu restructurarile si remanierile necesare.
Programul guvernamental implementat prin Ordonanta nr. 7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene.
Incepand cu 1 ianuarie 2007, e posibil ca agentii economici sa fie nevoiti sa-si achite obligatiile fiscale in ordinea vechimii acestora.
Deputatii din Comisia de buget-finante au aprobat luni impozitarea microintreprinderilor cu 2% din venit in 2007, cota urmand sa creasca progresiv la 2,5% in 2008, respectiv 3%, in 2009.
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, a fost audiat in urma cu o zi de comisiile parlamentare de aparare in legatura cu propunerea liberalilor de retragere a trupelor romanesti din Irak.
Trei ore de sedinta de Guvern si o discutie cu premierul Calin Popescu Tariceanu l-au lamurit in cursul zilei de ieri pe presedintele Traian Basescu asupra catorva probleme la zi ale Romaniei.
Potrivit unui sondaj Gallup dat publicitatii ieri, aproximativ 62% dintre romani cred ca tara noastra ar trebui sa-si retraga trupele din Irak.
In acest sfarsit de saptamana, mai exact sambata, 8 iulie, la ora 11.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor a avut loc lansarea programului "Europa mea", la Constanta.
Tocmai din acest motiv, toate cele 19 dosare penale sunt analizate de procurori, care supravegheaza cazurile, urmand a se stabili masuri de finalizare pana la data de 30.07.2006.
Euroobservatorul democrat Marian-Jean Marinescu (foto) a declarat ieri ca alegerile anticipate nu vor afecta activitatea Guvernului daca acestea sunt pregatite repede si, potrivit legii, cu o campanie electorala de doua ori mai scurta.
Inspectorii fiscului local si-au facut norma de incasari din executari silite pe spinarea persoanelor fizice. Firmele cu datorii de zeci sau sute de ori mai mari decat ale contribuabililor simpli i-au lasat cu buza umflata pe inspectori.
Daca liderii PD si social-democratii spun ca alegerile anticipate sunt necesare in viitorul apropiat, pentru a se conferi o majoritate politica stabila, liberalii au de gand sa demareze discutiile pe acest subiect doar dupa ce Parlamentul va adopta in toamna Codul electoral, prin care se va introduce votul uninominal.
In timp ce liberalii sunt preocupati de conflictele interne, democratii pregatesc terenul pentru a castiga un capital electoral cat mai mare.
google-analytics.com