Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (4.68 secunde)
Senatorul UDMR Puskas Balint s-a declarat nemultumit de modul in care institutiile statului informeaza populatia despre consecintele integrarii in UE, apreciind ca ar trebuie tiparite brosuri informative in acest sens.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca, in eventualitatea unei restructurari a Guvernului ar trebui renegociat Protocolul Coalitiei. El a pus chiar si conditia ca UDMR sa ocupe cat mai multe pozitii centrale in viitorul Executiv.
Urmand exemplul colegilor din Alianta, liberalii constanteni se incapataneaza sa pastreze suspansul asupra candidatului la Primaria Constanta. Se stie doar ca exista un cerc de "suspecti", fara a se spune macar cate persoane se afla pe lista de asteptare.
In acest sfarsit de saptamana, la Hotelul Millenium Business Center a avut loc un seminar organizat de Partidul Democrat, care a avut ca principala tema integrarea in Uniunea Europeana.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul dezastrului produs in sudul judetului Dolj de revarsarea Dunarii, autoritatile au intrat, in sfarsit, in posesia notei de plata pentru reconstructie.
Deputatii au adoptat, pe articole, modificarile la Codul Penal vechi, din perioada comunista, cu exceptia a trei texte care vizeaza data la care intra in vigoare reglementarile.
Executivul a aprobat ieri proiectul de lege privind modificarea Codului Fiscal. Actul normativ urmeaza sa fie trimis parlamentului spre dezbatere si aprobare, astfel incat noile reglementari sa intre in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2007.
Dupa prima deplasare pe acre a avut-o de dupa interventia chirurgicala de la Viena, presedintele Traian Basescu a revenit in cursul zilei de ieri, 31 mai a.c., in tara.
Pentru a-si plati datoriile de 60 de miliarde de lei, RAADPFL Craiova a decis sa contracteze un imprumut bancar, in luna iunie.
Vicepremierul George Copos a anuntat ieri, intr-o declaratie de presa, ca demisioneaza din functie. El si-a motivat decizia prin faptul ca initiativele conservatorilor nu au fost cuprinse in proiectul noului Cod Fiscal aprobat miercuri de guvern.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a precizat ca actualii euroobservatori social-democrati trebuie sa decida pana la sfarsitul lui iunie daca isi doresc o cariera politica europeana sau nu.
Aflat la Craiova pentru o intalnire cu mai-marii administratiei doljene, raportorul general al bugetului Uniunii Europene pe anul 2006, europarlamentarul Giovanni Pittella, s-a declarat optimist in privinta sanselor Romaniei de a intra in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri punerea la dispozitie a unui midibuz de 20 de locuri pentru plecarea deputatilor din Grupul de rugaciune intr-un pelerinaj in Maramures.
Propunerea avansata de Partidul Conservator pentru ocuparea postului de vicepremier a infierbantat spiritele societatii civile, care a reactionat la unison ca o veritabila forta de opozitie, in lipsa unei atitudini transante din partea clasei politice.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu (foto), a declarat sambata ca remanierea guvernamentala nu se va produce mai devreme de iulie si ca pentru aceasta problema "trebuie sa se pronunte doar primul-ministru si nu altcineva".
Inevitabilul s-a produs in cele din urma, iar ministrul Mediului a recunoscut, ce-i drept, indirect si cu jumatate de gura, ca sezonul estival 2006 a fost compromis, iar chestiunea plajelor a fost administrata catastrofal.
Primaria craioveana nu are nici cea mai vaga idee cum sa acceseze banii pe care ii va aloca guvernul pentru rentabilizarea furnizarii agentului termic si reabilitarea termica a locuintelor.
Guvernarea actuala risca sa se compromita definitiv si sa se transforme intr-o "coalitie monstruoasa" prin acceptarea lui Dan Voiculescu in functia de vicepremier al Romaniei.
Data de 1 ianuarie 2007 pentru integrarea europeana a Romaniei si Bulgariei este considerata un obiectiv comun atat al celor doua state, cat si al UE, conditia fiind ca procesul de reforma sa continue, iar angajamentele sa fie respectate, au declarat presedintele Basescu si premierul Tariceanu.
PSD Suceava va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta in legatura cu "fluturasii portocalii" semnati de premierul Calin Popescu-Tariceanu, distribuiti in judet, apreciind ca prin aceasta se incearca obtinerea de capital electoral folosind bani publici.
google-analytics.com