Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (2.80 secunde)
Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu s-a pronuntat din nou luni seara, la o emisiune televizata, in favoarea unei aliante dintre PNL si PSD, el invocand modelul ucrainean, al coabitarii dintre fostii inamici din "Revolutia portocalie", Viktor Iuscenko si Viktor Ianukovici.
Un sondaj Reuters in randul unor analisti financiari releva ca tara noastra are trei sanse din patru sa adere in 2007.
Pentru a scoate Partidul Democrat de la guvernare, Partidul Conservator se arata dispus sa se alieze cu orice forta politica.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler, ministru delegat pentru Comert, a declarat la Deva ca UDMR este supusa unor presiuni si chiar santajului din partea partenerilor din Coalitie, iar dupa integrarea in UE va decide daca mai ramane in Coalitie.
Fost ministru de Finante, senatorul liberal Ionut Popescu a declarat ca va propune Executivului reducerea cu 7% a contributiilor platite de angajatori si salariati de la 1 ianuarie 2007.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, dupa sedinta conducerii Aliantei, ca premierul Calin Popescu-Tariceanu le-a solicitat ministrilor un punct de vedere asupra restructurarii agentiilor guvernamentale pana la 31 august, urmand ca pana la 15 septembrie sa fie luata o decizie definitiva in acest sens.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, in deschiderea scolii de vara a partidului de la Vatra Dornei, ca formatiunea pe care o conduce trebuie sa reporneasca motoarele pentru a inlatura actuala Putere.
Convins ca va castiga alegerile anticipate din 2007, presedintele PSD, Mircea Geoana, a lansat, la ßcoala de vara de la Vatra Dornei a social-democratilor, "marsul spre guvernare", mentionand ca partidul pe care il conduce este singura alternativa la guvernarea portocalie.
Romania si Bulgaria semneaza azi Acordul privind frontiera dintre cele doua state, in conditiile in care documentul similar aflat in prezent in vigoare fusese parafat in urma cu 30 de ani.
Presedintele PSD Mircea Geoana vrea sa apeleze la Curtea Europeana daca Marea Britanie va impune restrictii muncitorilor romani, de la 1 ianuarie 2007.
Legea Agentiei Nationale de Integritate ar putea intra astazi in dezbaterea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, primul for legislativ sesizat cu acest proiect de lege, necesar sa fie aprobat inainte de raportul de tara al UE din septembrie.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri ca, in acest moment, alegerile anticipate nu mai sunt o "tinta" pentru democrati si ca acestea trebuiau declansate in 2005.
Un batalion format din 900 de militari francezi, dotat cu 13 tancuri Leclerc si cu artilerie grea, se va alatura Fortei interimare ONU din Liban la jumatatea lunii septembrie, a anuntat ieri Statul Major interarme de la Paris, citat de AFP.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a apreciat ieri in discursul de deschidere a Reuniunii Diplomatiei de la Bucuresti ca in ultimul an diplomatia "a reusit sa demonstreze ca Romania se poate comporta ca membru de facto al Uniunii Europene".
Anticipate imediat dupa 1 ianuarie 2007, posibil premier democrat, liste comune cu PNL cu paritate decisa de sondaje - acesta a fost mesajul transmis de presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, la scoala de vara a tineretului democrat.
Scoala de Vara a Tinerilor Democrati, care se desfasoara in aceste zile la Costinesti, este prilej de reaprindere a disputelor dintre cei doi aliati PNL si PD.
Organizarea alegerilor pentru europarlamentari ar fi trebuit organizate inaintea aderarii, dar amanarea anuntarii datei integrarii Romaniei in UE a impiedicat o astfel de masura, a declarat Leonard Orban, intr-un interviu pentru NewsIn.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri ca democratii au ca prioritate generala integrarea Romaniei in UE, iar fiecare minister gestionat de PD are propriile prioritati, intre care cresterea pensiilor, debirocratizarea, reforma justitiei.
google-analytics.com