Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (1.77 secunde)
Deputatul PSD Vasile Puscas a solicitat ieri conducerii Camerei introducerea urgenta in procedura de dezbateri a proiectului de lege privind alegerea reprezentantilor romani in Parlamentul European.
Liderul PC, Dan Voiculescu, s-a intalnit ieri cu presedintele PSD, Mircea Geoana, pentru a discuta "teme comune de colaborare la nivel politic", au declarat surse din interiorul PC.
Vicepresedintele grupului PNL din Camera Deputatilor, Gabriel Sandu, a initiat doua propuneri legislative referitoare la publicarea pe Internet a dosarelor celor care au colaborat cu Securitatea si la desecretizarea arhivelor PCR, prin modificarea Legii CNSAS, respectiv a Legii Arhivelor Nationale.
Deputatul de Cluj al Partidului Conservator, Petru Calian, a propus ieri infiintarea Polului National, o alianta intre formatiuni politice ce promoveaza un nationalism moderat.
Deputatul Viorel Hrebenciuc a declarat ca PSD nu vrea Alianta cu nici un partid aflat la putere. Hrebenciuc a precizat ca social-democratii ar putea intra la guvernare cu PNL sau PD, dar in anumite conditii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri la Timisoara ca suspendarea ministrului Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, anunta "decesul Aliantei DA".
Autoritatile locale din Harsova au lansat la sfarsitul acestei saptamani Strategia de Dezvoltare durabila a orasului.
Discutiile despre anticipate continua sa nasca tensiuni in interiorul Aliantei D.A. Premierul Tariceanu anunta ca in 2007 nu vor exista alegeri anticipate, iar secretarul de stat Mircea Toader il considera pe liberal "mic" in ceea ce priveste activitatea politica.
Ministrul suspendat al Apararii, Teodor Atanasiu, a declarat ieri ca PNL trebuie sa-si schimbe strategia politica dupa 1 ianuarie 2007.
Intarzierile in adoptarea Legii ANI, dar si modificarile aduse acestui proiect apreciat de oficialii UE vor fi mentionate explicit in raportul pe care Comisia Europeana il va prezenta maine, la Parlamentul European de la Strasbourg, privind progresele Romaniei la capitolul "lupta anticoruptie".
Alesii locali din UDMR s-au reunit la Miercurea Ciuc si au votat sambata, in unanimitate, declaratia de constituire a "Uniunii pentru ¥inutul Secuiesc", in vederea obtinerii, prin mijloace legale, a formelor de autonomie cuprinse in programul UDMR .
Comisia Europeana va recomanda maine aderarea Romaniei si Bulgariei la UE la 1 ianuarie 2007, insa ia in calcul activarea clauzelor de salvgardare in cazul in care cele doua tari nu vor continua reformele - relateaza agentia France Presse, citata de Hotnews.
Comisia Europeana va recomanda, marti, aderarea Romaniei si Bulgariei la UE la 1 ianuarie 2007 - este aproape o certitudine de acum, sustin jurnalistii straini.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat ieri, dupa prezentarea la Strasbourg a Raportului de monitorizare al Comisiei Europene, ca, "de aceasta data, am avut un raport de monitorizare favorabil si Comisia Europeana recomanda aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007".
ßeful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, a apreciat ieri, la o zi dupa publicarea raportului de monitorizare, ca Romania este aproape de indeplinirea scopului propus la inceputul anilor '90, iar clasa politica trebuie sa-si asume responsabilitatile.
In calitatea sa de membru a Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2007 Romania va avea un comisar european, iar lupta care se duce pentru ocuparea acestui post a inceput deja.
Activitatea in birourile de urbanism ale Primariei Craiova pare sa inghete inainte de venirea iernii, peste 50 de cereri de aprobare a Planurilor Urbanistice de Detaliu zacand in sertarele intepenite, fara un motiv intemeiat.
In perioada 2007-2013, UE acorda tarii noastre fonduri nerambursabile in valoare de sapte miliarde de euro pentru dezvoltare rurala. Tipuri de afaceri cu bani europeni:
google-analytics.com