Cautare

710 de rezultate pentru "arestari la oradea in 09 05" (2.72 secunde)
In conformitate cu Programul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, inspectorii OJPC Bihor au efectuat, luna trecuta, o actiune de control referitoare la respectarea prevederilor legale privind protectia consumatorilor la incheierea contractelor de credit si de leasing.
ABplus events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cea de-a doua editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX.
Conducerea RAPAS Oradea a luat decizia, la solicitarea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bihor care a trimis adresa nr.
In ciuda acestui fapt, de la 1 iulie pretul electrocasnicelor a crescut, la unele magazine din Oradea, cu pana la 44 de lei. ... Valorile provizorii ale taxei verzi pentru electrocasnice pot fi afisate la raft si pot fi incasate.
Fabricile care folosesc sfecla de zahar pentru productie risca sa se inchida pana in primavara anului viitor, principalul motiv fiind costul de productie ce este mult mai mare decat al celor care folosesc ca materie prima zaharul brut.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Firma oradeana Expo Varadinum organizeaza, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary si Camera Economica a Croatiei, in perioada 20-23 septembrie, in incinta Salii Sporturilor din Oradea, cea de-a XI-a editie a Targului international de bunuri de larg consum, Varadinum Expo.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Evenimentul, organizat de Agora Media impreuna cu Federatia Patronilor Bihor, s-a desfasurat in sala de conferinte a Hotelului Nevis.
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Compania de stat Termoelectrica a reluat procesul de vanzare prin licitatie cu strigare a Centralei Electrice de Termoficare CET II Oradea din judetul Bihor, pastrand pretul de pornire anuntat pentru licitatia anterioara.
In complicitate cu functionarii bancari, un oradean a reusit, in nici doi ani, sa scoata credite de un milion de euro, folosindu-se de semnatura a peste 100 de persoane, o buna parte fiind adolescenti.
Sediul SC Olimpia SA Oradea, situat pe str. Simion Barnutiu, a fost scos la inchiriat. Pe cladire este afisat un anunt mare in care doritorii sunt invitati sa inchirieze spatii de diferite dimensiuni.
Opportunity Microcredit Romania si-a deschis, ieri, noul punct de lucru in Oradea, pe strada Dimitrie Cantemir, nr. 24, in incinta cladirii in care functioneaza Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor.
Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest a lansat ieri la Oradea doua scheme de finantare in cadrul Programului Operational Regional.
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Stiinte Socio-Umane) si Fundatia Ruhama, a desfasurat, in perioada martie-aprilie, o cercetare in cadrul proiectului "Cariere. ... Florica Stefanescu, rector in cadrul Facultatii de Stiinte Socio-Umane, ne-a declarat ca obiectivele proiectului au fost:
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. Astfel, prima unitate a fost deschisa la inceputul lunii martie, la Hateg.
Oradenii pot plati in avans factura la incalzire Consilierii locali oradeni au avut in prima tedinta ordinara de Consiliu Local o sarcina nu tocmai placuta. ... Pretul gigacaloriei a fost majorat de consilierii oradeni, de la 107,5 lei pe gigacalorie, la 123,7 lei.
Pentru reabilitarea blocului in care iti au apartamentul, o familie trebuie sa cotizeze cu 1.000 de euro.
*Hotelierii considera nejustificata cresterea taxei de sedere la 0,5% Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri dupa-masa, in Sala Traian Mosoiu din cadrul Primariei Oradea, o intalnire intre reprezentantii societatilor hoteliere si cei ai administratiei locale.
Compania irlandeza Mivan Development a anuntat prelungirea perioadei de livrare a lantului de zece malluri Tiago, pe care au avansat-o initial, de la trei ani la cinci ani, ca strategie impotriva crizei, ne-a comunicat compania.
google-analytics.com