Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Evenimentul, organizat de Agora Media impreuna cu Federatia Patronilor Bihor, va avea loc in sala de conferinte a Hotelului Nevis.
In deschidere vor lua cuvantul Mircea Ghitea, prefectul Judetului Bihor, Petru Filip, primarul municipiului Oradea, Alexandru Kiss, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Ioan Micula, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bihor si Ioan Lucian, presedintele Federatiei Patronilor Bihor. Programul SolePAD Oradea se va axa pe cele mai eficiente solutii IT&C de scadere a costurilor pentru companii si va aduce in prim-plan informatii utile despre fondurile europene nerambursabile pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii. Sesiunea dedicata solutiilor IT&C va incepe cu prezentarea sustinuta de compania DEC IT. Care este rolul unei infrastructuri IT sau pe ce se bazeaza afacerile de succes sunt intrebari la care isi propune sa raspunda Ovidiu Muntean, Business Development Manager in cadrul companiei Lasting. S&T Romania va incerca sa-i convinga pe oamenii de afaceri prezenti in sala ca este un furnizor si un partener de incredere pentru clientii sai, principalul obiectiv al companiei fiind succesul acestora.
A doua parte a conferintei va debuta cu prezentarea sustinuta de Mihai Guran, Business Development Manager in cadrul Dell Romania, care va vorbi despre solutiile pe care producatorul american le ofera IMM-urilor din Romania. In continuare, discutiile vor viza aspecte concrete privind posibilitatile de accesare a fondurilor nerambursabile puse la dispozitie de Uniunea Europeana. Mihaela Apostol, consilier-asistent in cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologia Informatiei, va aborda un subiect concret - fondurile structurale in domeniul IT&C. Pentru mai multe detalii despre finantari in general, va fi prezenta in sala Ramona Taciulet, consilier la Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Timisoara.
SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv controlul eficient al costurilor.