Cautare

1728 de rezultate pentru "hotel arta" (7.31 secunde)
Pe site-ul www.tpu.ro, la sectiunea Arta si cultura, am citit o conversatie desfasurata sub genericul: SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... Unii zic ca din pacate nu se fac bani din arta. Altii afirma ca banii din arta se fac foarte greu.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... La Concorde Old Bucharest Hotel le gasesti pe amandoua.
V-IV I.Hr.), arta preistorica " statuete antropomorfe si zoomorfe, altare si machete de sanctuare Morminte neolitice, epoca bronzului - Cultura Cernavoda (mil. ... I), Arheologie romana si bizantina, Arta romana, podoabe, arem, monede, unelte, ceramica, Durostorum (sec.
Recorduri pentru piata romaneasca de arta. Licitatia Vechi Maestri ai Picturii Romanesti si Licitatia de Arta Decorativa si Design afirma interesul investitional tot mai pronuntat, in contextul unei piete de arta aflata in plin proces de evolutie. Evenimentul marcheaza trei recorduri pe piata de arta din Romania:
La un hotel de doua stele vei plati 330 lei/persoana/loc, la un hotel de trei stele sejurul te va costa 360 lei/persoana/loc. ... Daca optezi pentru un hotel de doua stele, agentia va primi un comision de 33 de lei.
- La data de 22 decembrie 1956, la Muzeul National de Arta, Galeria Nationala a deschis expozitia Brancusi, prilejuita de implinirea a 80 de ani, iar la inceputul anului 1957, in expozitie a fost introdusa a 14-a opera de Brancusi, Cumintenia Pamantului.
• Un hotel de 4 stele din Poiana face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoana pentru 2 nopti cazare, la un hotel de 4 stele din Brasov pentru minivacanta de Revelion o noapte de cazare costa 200 de lei de persoana, iar pentru un sejur de 3 nopti pretul este de 578 de lei de persoana, in timp ce la un hotel de 3 stele din oras preturile pornesc de la 60 de lei de persoana pentru o noapte.
Obiectele de arta sunt tot mai cautate pe piata romaneasca. ... Iar vanzarile au crescut in 2004, an considerat de specialistii din domeniu ca fiind de maturitate pentru piata de arta.
Arta de a fura timpului o faramitura de clipa - Fotografia Fotografia este vraja, este dragoste, amintire.
Investitiile in arta nu sunt vulnerabile Operele de arta au valoare intrinseca si, implicit, nu sunt vulnerabile in fata recesiunii care a zdruncinat serios afaceri ce se bucurau de un succes urias.
D-sa clarifica notiunea de realism, in sensul vederilor criticilor de arta sovietici, ca o transpunere pe plan superior a realitatii si nu ca o reproducere fotografica a ei, asa cum e inteles in mod stingist.
Una din casele folosite de fosta familie prezidentiala este cea din statiunea Neptun, iar o parte din operele sau kitsch-urile de acolo este expusa la Muzeul de Arta Constanta inca din anul 1990.
Recent, la ART SAFARI - Pavilionul de Arta București 2014, a avut loc lansarea casei de licitatie LAVACOW in prezenta lui Dan Bulucea, Country Manager Google, a lui Hans Knoll, Proprietar Knoll Galerie, Austria si Ungaria, si a Cristinei Olteanu, Co-Fondator si CEO Lavacow, Romania.
Pentru orice artist este onorant sa expuna la Ateneo Veneto, spatiu prestigios aflat in inima Venetiei si care, prin arhitectura, colectiile de arta si carte si picturile sale murale, dar si prin istoria de doua secole a promovat constant stiintele, literatura si artele.
Producatorul spectacolului EGO SUM OVIDIUS este TONICA Group pentru Fildas Art prin programul Catena pentru Arta. ... Horatiu, Virgiliu, Ovidiu.Totodata, in spatiul multicultural al Palatului Bragadiru creat cu ocazia bimilenarului PUBLIUS OVIDIUS NASO veti putea admira expozitia de arta dedicata memoriei poetului exilat la Pontus Euxinus, Constanta de azi.
Astfel, pretul unei camere duble la un hotel de doua stele, pentru o noapte, va fi cuprins intre 130 si 150 de lei. La un hotel de trei stele, turistii vor plati pentru o noapte intre 210 si 250 de lei.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
23 de locatii din Bucuresti, 23 de artisti romani Cum ar fi daca, in drumurile voastre zilnice, ati fi intampinati de lucrari de arta la intrarile cladirilor in care aveti treaba? Arta la intrare va propune sa traiti aceasta experienta!
google-analytics.com