Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (3.16 secunde)
De exemplu, deputatul PSD de Sibiu Ioan Cindrea o are angajata in calitate de consilier la biroul parlamentar pe sotia sa, Amalia Cindrea, pentru care deputatul a alocat in luna februarie, la sectiunea salarii de personal, suma de 5.763 de lei.
Numarul rau-platnicilor debitori cu sume derizorii este pastrat în mare secret de Biroul de Credit, care refuza sa dea publicitatii asemenea informatii.Sansele multor doljeni de a se mai împrumuta la diverse banci au fost spulberate de unele unitati bancare la care acestia au contractat deja credite.
Descoperirea a avut loc in urma unei sesizari a PD-L vizavi de situatia inregistrata la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. ... Biroul Electoral Judetean a fost doar notificat de aceasta sesizare pentru ca ea a ajuns in final la Biroul Electoral Central (BEC).
Camera Deputatilor a adoptat ieri proiectul de modificare a Regulamentului forului, proiect conform caruia deciziile in Biroul Permanent se pot lua cu majoritatea celor prezenti, fara conditia intrunirii cvorumului.
Camera Deputatilor a adoptat ieri proiectul de modificare a Regulamentului forului, proiect conform caruia deciziile in Biroul Permanent se pot lua cu majoritatea celor prezenti, fara conditia intrunirii cvorumului.
PSD primeste inca un post de secretar in Biroul Permanent, raportul putere-opozitie ajunge la 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negociarilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului. Biroul Permanent era ingrijorat ca viitorii deputati nu vor avea unde trage in Capitala, in primele zile de mandat.
Biroul Electoral Central a respins toate contestatiile, iar BEJ a dat la tiparit buletinele de vot pentru turul al doilea. ... Biroul Electoral Central (BEC) le-a respins rand pe rand pe toate, desi procedura, cel putin in unele cazuri, s-a respectat intocmai.
Raportul putere-opozitie 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negocierilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
Ponta, despre cum va ajunge Basescu sa aiba biroul in curtea PSD (Autoare Cristina Andrei) Fostul premier Victor Ponta a comentat pe Facebook situatia generata de fuziunea dintre PMP si UNPR, aratand ca aceasta creeaza niste situatii extrem de amuzante, intrucat Traian Basescu va avea birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD.
Biroul de Credit inregistreaza nu numai restantele reale pe care un creditor le are la banci, ci chiar si greselile functionarilor bancari.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
Sfarsit de saptamana incarcat la Biroul Electoral Judetean (BEJ), unde pare ca s-a rasturnat caruta cu contestatii. ... PSD a mers mai departe si a sesizat Biroul Electoral Central printr-o contestatie, dar in final si acest demers a avut acelasi deznodamant, actiunea fiind respinsa ca nefondata.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor. ... Ziua alegerilor a inceput furtunos, inca de dimineata Biroul Electoral Judetean (BEJ) anuland autorizarile celor 386 de reprezentanti ai "Ziarului de Galati" si Antenei 1 ca observatori in sectiile de votare.
"La o saptamana dupa alegerile locale, rezultat care a fost considerat bun, presedintele organizatiei locale, Cosmin Paun, si-a dat demisia iar Biroul Permanent Judetean mi-a dat mie mandatul ca presedinte interimar al organizatiei locale pentru a pregati alegerile generale.
Senatorul PD-L, Iulian Urban, a declarat miercuri ca senatorii vor depune o initiativa la Biroul Permanent al Camerei Superioare, prin care solicita revocarea lui Geoana pentru abuz in serviciu.
"Trebuie sa imi faci loc pentru un om in Biroul Permanent. ... Daca in plen raportul este in favoarea Puterii, in Biroul Permanent trebuie sa fie acelasi lucru. ... In Biroul Permanent de la Senat, UDMR are o functie de chestor.
Nominalizarea noului prefect l-a indepartat pe acesta atit de biroul permanent judetean al liberalilor cit si de organismele centrale de conducere.
Un alt motiv al renuntarii pare sa fi fost si refuzul conducerii nationale de a dizolva biroul permanent judetean, cel care il propusese pe Dinu Secrieru, lucru pe care se pare ca l-a solicitat Tabuleac.
google-analytics.com