Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (2.60 secunde)
Subprefectul destituit Ionel Ciobotea trebuie sa elibereze biroul pe care il ocupa in Prefectura Dolj pana la sfarsitul acestei saptamani. ... Bunurile aflate in biroul lui Ciobotea si care se regasesc pe lista de inventar a prefecturii urmeaza sa fie preluate de referentul Eugenia Berendei.
Adica, dupa ce o persoana anume a transmis pe mail ce presa nu trebuia sa stie despre Biroul Municipal al PLD Constanta - lucruri catalogate drept incorecte (tot pe mail, de catre Iustian!) -, iata ca "un cetatean onest" (asa cum si-a intitulat adresa de e-mail cineva care clar nu iubeste PLD) s-a decis ieri sa anunte presa constanteana in legatura cu urmatoarele:
Biroul Permanent Judetean al PD-L a decis aseara, in unanimitate, excluderea din partid a presedintelui executiv Danut Moisoiu si dizolvarea Biroului Permanent Local Constanta, ceea ce inseamna si renuntarea la serviciile de lider ale deputatului Laurentiu Mironescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a indemnat luni, in Biroul Permanent National, la "atentie" in stabilirea candidatilor partidului in colegiile uninominale pentru alegerile parlamentare, afirmand ca printre candidati nu trebuie sa se regaseasca doar "patroni".
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Constanta s-a intrunit ieri intr-o sedinta care a urmarit, printre altele, sa elucideze si "marele mister" al conducerii municipale de partid.
14 din Capitala, a fost acceptata de Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti, conform procesului verbal publicat, luni, pe site-ul institutiei.
Ion Diaconu, de 58 de ani, din localitate, a fost propus de PNG, dar reprezenta Partidul Romania Mare in biroul electoral al sectiei amintite.
73 din Craiova a observat ca Ion Diaconu, de 58 de ani, din localitate, care reprezenta Partidul Romania Mare in biroul electoral al sectiei, a votat de doua ori, o data pe lista permanenta si a doua oara pe lista suplimentara de la aceeasi sectie de votare.
De doua saptamani, primaria nu mai are sediu, iar edilul-sef are biroul in aer liber. ... "Ca la noi, la nimeni" Oamenii care au nevoie de un act de la primarie sau de o semnatura fac cale intoarsa de la biroul mobil al edilului, acesta neputand solutiona cererile lor.
Propunerea de revocare, in ambele cazuri, se face in scris, sub semnatura initiatorilor, o singura data intr-o sesiune, se depune la Biroul permanent care o analizeaza si hotaraste introducerea acesteia pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de plen.
"Primarii PSD din Dolj sunt suparati pe partea juridica a partidului, pe cei care i-au sugerat lui Victor Ponta si celor din Biroul Permanent ca solutia schimbarii lui Mircea Geoana cu un alt coleg de-al nostru este una facila si fezabila.
"Primarii PSD din Dolj sunt suparati pe partea juridica a partidului, pe cei care i-au sugerat lui Victor Ponta si celor din Biroul Permanent ca solutia schimbarii lui Mircea Geoana cu un alt coleg de-al nostru este una facila si fezabila.
"Primarii PSD din Dolj sunt suparati pe partea juridica a partidului, pe cei care i-au sugerat lui Victor Ponta si celor din Biroul Permanent ca solutia schimbarii lui Mircea Geoana cu un alt coleg de-al nostru este una facila si fezabila.
(4) se depun la Biroul Electoral Central sau, dupa caz, la Biroul Electoral de Circumscriptie, odata cu declaratia de acceptare a candidaturii, in doua exemplare.
De asemenea, Biroul Permanent a aprobat toate propunerile primite de la comisii, in special propunerile Comisiei juridice, care a apreciat ca, pentru unele initiative legislative prima Camera sesizata, ar trebui sa fie Camera Deputatilor.
REGULI VALABILE PENTRU TOTI MEMBRII DE PARTID SI INAINTE, SI DUPA CAMPANIA ELECTORALA, NU DOAR PENTRU CANDIDATI • In cazul in care un membru de partid se afla in fata unor fapte de coruptie, evaziune fiscala sau fapte comise cu violenta intr-una din situatiile de mai jos, Comisia Judeteana de Etica si Integritate sau, dupa caz, Comisia Nationala, la sesizare sau din oficiu, verifica speta si face propuneri catre Biroul Permanent Judetean sau Biroul Permanent National, dupa caz, in urmatoarele situatii:
"Voi ridica in Consiliul de Administratie al ARB problema participarii firmelor prestatoare de servicii la Biroul de Credit si vom solicita, probabil, autoritatilor sa le permita acestora sa devina participanti", a spus Ghetea.
Populatia avea restante de 702 milioane de lei la jumatatea acestui an, în crestere cu 63% fata de suma raportata de Biroul de Credit în iunie 2007, în timp ce numarul restantierilor a crescut cu 32%, conform datelor publicate pe pagina de internet a BNR.Sumele restante au crescut în prima jumatate a anului 2008 cu 22,6% fata de finalul lui 2007, când acestea depaseau 573 de milioane de lei.
Aceasta intrevedere va fi urmata de vizita Papei Francisc la Catedrala Nationala, la ora 17:00, transmite Biroul de Presa al Patriarhiei Romane.
In urma descinderilor efectuate de mascati si procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Hunedoara, au fost gasite sapte baxuri de sticlute pline cu droguri (ketamina).
google-analytics.com