Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (3.37 secunde)
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au depistat pe N.
Astfel, dupa ce recent a decis retiparirea sub forma unor brosuri a Regulamentului de organizare si functionare a Camerei Deputatilor, Biroul Permanent a adoptat ieri si Normele metodologice privind modul de utilizare si justificare a sumei forfetare aferente cheltuielilor efectuate de deputati in circumscriptiile electorale.
Biroul Permanent al Senatului a adoptat ieri programul de lucru pentru aceasta saptamana si pentru cea viitoare. ... Biroul Permanent al Senatului, intrunit in afara programului obisnuit de lucru, a stabilit ca la 29 noiembrie, imediat dupa alegeri, sa se convoace Senatul.
Am mers in biroul lui Bebe Dicu, care m-a lasat pe mine sa apreciez suma de bani.
Simbata s-a intrunit biroul permanent judetean al PNL pentru a discuta inlocuirea demisionarului Ion Diaconu, iar in urma rezultatului votului intern ex-parlamentarul a intrunit cele mai multe sufragii. ... "Nu pot sustine candidatura dumnealui, desi sint constient ca vin in contradictie cu votul din biroul permanent judetean.
El a mai spus ca secretarul general va coordona secretariatul general al PSD, iar presedintele va raspunde de Biroul Executiv si de Biroul Permanent. Din Biroul Permanent ar urma sa faca parte, prin rotatie, cate opt presedinti din judete.
Biroul permanent al Senatului a respinsa procedura de urgenta la Legea pensiilor, ceruta de PDL.
Candidatura acestuia a fost aprobata ieri, in unanimitate, de Biroul Executiv al organizatiei municipale Satu Mare a PSD, odata cu candidatura lui Ioan Tou pentru functia de prim-vicepresedinte al organizatiei judetene si a altor lideri locali marcanti, Ioan Viman, Mircea Ardelean, Alin Rusu, Gheorghe Lungu, Eugenia Sabau, Mihai Ciorba si Mirel Marinescu pentru functiile de vicepresedinti.
Biroul permanent al Camerei Deputatilor a luat act de incalcarea legii in cazul procedurii de urmarire penala a presedintelui Comisiei Nationale de Valori Mobiliare (CNVM), Gabriela Anghelache. Biroul Permanent a fost sesizat de incalcarea legii de Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei.
Presedintele de sedinta, Mircea Geoana, a declarat ca cererea de schimbare a sa din functie trebuie sa fie trimisa la Biroul Permanent al Senatului.
Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor.
In ultimele zile, au circulat insistent zvonuri potrivit carora Iliescu isi va parasi biroul de la Senat si va renunta la functia de lider de grup al senatorilor.
Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ Art. ... - (1) Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ functioneaza in subordinea directa a presedintelui Consiliului de monitorizare, fiind condus de un sef birou. (2) Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ are urmatoarele atributii:
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD Suceava a luat decizia propunerii ridicarii sprijinului politic pentru Aurel Olarean, sugestie care va fi inaintata catre forurile superioare de conducere a partidului.
Procedura, pas cu pas Din momentul depunerii raportului, insotit de proiectul de modificare a Regulamentului, Biroul Permanent se intruneste, la cererea presedintelui Adrian Nastase sau a cel putin o treime din numarul membrilor.
Parlamentarii celor patru partide din Coalitia guvernamentala s-au miscat repede si au sesizat Biroul Permanent pentru declansarea procedurilor legale in vederea convocarii unei sesiuni extraordinare a Camerei pentru modificarea Regulamentului acestei institutii in sensul schimbarii din functie a presedintelui institutiei cu majoritatea simpla a voturilor.
Drept urmare, conducerea ADA s-a repliat rapid si a hotarat ca reprezentantii sai in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor sa ceara dezbaterea in procedura de urgenta a proiectului de hotarare privind modificarea regulamentului acestui for legislativ.
Cu toate acestea, deputatii au acceptat ieri sa retrimita la Biroul Permanent proiectul de buget al acestei Camere a Parlamentului, dupa ce presedintele Comisiei de buget-finante, Mihai Tanasescu, a propus plenului aprobarea unui buget diminuat cu 128,1 milioane de lei noi.
Democratii, prin Radu Berceanu, au profitat de prevederile noului Regulament, care introduce inca doua posturi de chestor, si au solicitat ca nu doar acestea sa fie redistribuite intre grupurile parlamentare, ci toate functiile din biroul de conducere al Senatului.
Biroul National de Conducere al Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD, fost PN¥CD), s-a intrunit sambata la Timisoara. ... Biroul a mai decis si pastrarea sintagmei PN¥CD in denumirea partidului.
google-analytics.com