Cautare

2117 de rezultate pentru "vreau" (3.75 secunde)
Eu il apreciez si-l vreau pe Picu un om cu personalitate. Nu vreau un om care sa plece capul. Nici nu mi-ar placea asa ceva.
"Eu vreau sa fac politica spunandu-mi propriile opinii si vreau sa inteleaga si altii acest lucru", a explicat aceasta. Ea a spus ca decizia conducerii liberale in ceea ce o priveste "reprezinta o modalitate de a distrage atentia de la problemele reale".
Vreau sa va spun ca un astfel de dosar contine 15-20 de file de la serviciul de filaj, 15-20 de file de la serviciul de interceptari telefonice, 15-20 de file de la serviciul de investigatii si asa se aduna un dosar consistent.
"S-ar putea ca unii ministri sa aiba anumite nemultumiri, dar vreau sa-i vad acum trecand la actiune si astept rapid punctul lor de vedere. ... Nu am nevoie de un astfel de aparat si nu vreau ca structura Cancelariei sa apara ca o umbrela prea mare", a afirmat Tariceanu.
Nu vreau sa fiu bagat in aceeasi oala. ... Nu vreau sa-mi promoveze ideile politice, ci doar sa ma simt liber.
Acesta este drumul pe care vreau sa mergem in continuare si le cer tuturor sa nu fuga de responsabilitati. Vreau sa contribuim cu totii, si numai impreuna, la consolidarea acestor tendinte care pot reprezenta un real succes", a spus Tariceanu.
"Vreau sa crestem preturile de vanzare si sa scadem cantitatea livrata. ... Acum vreau sa taiem cat mai mult", a adaugat ministrul.
"In numele CJ si al meu personal vreau sa va felicit pentru prestatia avuta in cadrul acestui schimb cultural. ... Vreau sa va spun ca va bucurati, in orasul Galati, de o mare apreciere.
"Nu vreau sa ma scarpin cu mina stinga la urechea dreapta. Centrala, imi place nu-mi place, trebuie luata de Consiliul Local", a conchis edilul sef al urbei.
Cei de la CNSAS m-au intrebat dacaa vreau saa-mi citesc dosarul si saa ascult inregistraarile audio faacute de securisti. ... Nu mai vreau saa stiu nimic despre acest subiect".
"Raman consecvent pozitiei mele si vreau sa-mi duc mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Cluj pana la capat. Am fost ales de clujeni pentru a conduce consiliul si vreau sa-mi duc proiectele la bun sfarsit", a declarat Nicoara.
"Chiar daca suna a divort ceea ce se intampla, este de fapt o chestie bazata pe ratiune, nu vreau sa plec cu ranchiuna, si nici sa provoc suparare noii conduceri a PC Constanta", a tinut sa adauge Valentin Zeicu, cel care, la un moment dat, a fost presedintele interimar "de rezerva" a lui Dan Voiculescu pentru toate situatiile de criza ivite in filiala constanteana a partidului.
Mai mult de atit nu vreau sa comentez. Vreau sa va spun insa ca voi continua sa fac tot ce este bun la societatea Apa-Canal.
"Eu vreau sa am intai o negociere cu Traian Basescu, in sensul ca vreau sa discut cu el. ßi unui condamnat la moarte i se da o sansa.
"Vreau sa o felicit. Sunt sigur ca la anul o sa fie mai bine si vreau sa dam un semnal ca avem nevoie de mai multe femei si de mai multa implicare a acestora in Parlament.
Mai mult decit atit, vreau sa-mi vind toate actiunile de la 'Transeuropa'", a precizat Toader. ... "Nu e vorba ca vreau sa plec din Galati sau ca nu m-ar tenta sa administrez furnizorul local de energie termica.
"S-a tot vorbit ca vreau sa schimb toti oamenii, nu vreau decat sa-mi aduc echipa de consilieri", a declarat Vacaroiu.
"Ardealul a fost cel care pe regiuni mi-a dat cele mai multe voturi, vreau sa discutam putin. ... Eu vreau sa fiu sustinut de toti romanii cinstiti!", a afirmat Basescu.
"E pozitia domnului Hasotti si o respect, dar nu vreau sa mai comentez nimic pe aceasta tema", a declarat pentru "Replica" vicepresedintele PNL Ludovic Orban. ... "Voi convoca o Delegatie Permanenta a organizatiei judetene, pentru ca si eu vreau sa analizam rezultatele referendumului si strategia de viitor.
Sunt tinta motiunii pentru ca vreau sa fac reforma Ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, a tinut sa declare ca este tinta motiunii simple a PSD, pentru ca vrea sa faca reforma in domeniul sanitar si a sustinut ca presa nu a preluat problemele importante, ci a tabloidizat toate masurile luate de minister.
google-analytics.com