Cautare

2717 de rezultate pentru "ajf dolj elita clasament" (3.57 secunde)
Problemele fotbalului mic din Dolj nu au disparut nici in 2012 si asta deoarece conducatorii suspendati ai AJF, presedintele Nicu Neagoe si vicele Sorin Patrascu, nu au binevoit sa faciliteze alegeri pana la 15 ianuarie, asa cum le-o ceruse FRF.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
Pe ordinea de zi, la punctul sapte, figureaza si AJF Dolj, federatia cerand "o informare la situatia existenta", asta dupa ce Judecatoria Craiova a hotarat ca alegerile din 19 decembrie 2009 nu au fost statutare si trebuie organizate din nou.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
Luna de luna, acesti oameni trebuie sa mearga la Casa Judeteana de Pensii Dolj, si la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Dolj si, periodic, la Casa de Asigurari de Sanatate Dolj pentru a-si plati contributiile.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Arbitrul Cristian Balaj, prezent in calitatea sa de presedinte al AJF Maramures la Adunarea Generala a FRF, a declarat ca s-a abtinut de la votul pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova, desi, din punctul sau de vedere, decizia de excludere este corecta.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Bugetul CSJ ar putea fi asigurat din formarea de fotbalisti, daca CJ Dolj ar apara mai bine interesele propriei scoli de fotbal pe care o finanteaza din bani publici cu 1,1 milioane de lei anual.
În Dolj mai sunt 580.000 de hectare de teren agricol, dintre care 488.000 sunt arabile, iar restul sunt cultivate cu vita de vie si pomi fructiferi.
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
Aflati cum puteti atinge acest scop urmarind exemplul managerului public al Prefecturii Dolj si al sotiei sale, sub "patronajul spiritual" al actualului prefect.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
google-analytics.com