Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. Noul director, numit de consilierii locali la societatea din subordinea municipalitatii, a precizat ieri ca va continua proiectele bune incepute de predecesorul sau, Ion Stefan. Mai mult decit atit, Marin Costel a spus si ca nu-si poate permite sa comenteze decizia fostului director al societatii de a ataca in contecios hotarirea referitoare la demiterea sa din functia de director general.

"Cred ca in scurt timp am sa va pot invita la o conferinta de presa la societatea Apa-Canal. Inca nu am preluat functia de director. Pina se va intimpla acest lucru unitatea va fi condusa de directorul interimar Stefan Dragomir. Probabil in cursul zilei de azi (n.r. - ieri) primarul Dumitru Nicolae va organiza instalarea mea acolo. Mai mult de atit nu vreau sa comentez. Vreau sa va spun insa ca voi continua sa fac tot ce este bun la societatea Apa-Canal. Imi place sa cred ca asa voi face", a declarat Marin Costel.

Conservatorul a tinut sa precize ieri si ca numirea sa in functia de sef peste apa potabila si canalizarile din oras se datoreaza in primul rind PC, formatiune care l-a sprijinit in Consiliul Local. "Fara sustinerea partidului probabil ca nu s-ar fi ajuns la hotarirea luata de consilierii locali in sensul numirii mele", a completat Marin Costel.

Legat de instalarea noului director general de la Apa-Canal, surse din cadrul societatii de interes public ne-au informat ca pentru ziua de ieri primarul Dumitru Nicolae avea programata o sedinta la care au fost invitati membrii Consiliului de Administratie si liderii celor patru sindicate din cadrul societatii in scopul "inscaunarii" conservatorului Marin Costel.