Cautare

2212 de rezultate pentru "viitorul rascruci" (5.14 secunde)
Dupa ce a prezentat conceptul Delta HPE la Venetia, Lancia readuce în actualitate un model de succes, cu o lunga istorie automobilistica, prezentând în premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva noul Lancia Delta.Cu ocazia editiei a 63-a a „Galeriei Internationale de Arta Cinematografica de la Venetia“ a fost dezvaluit conceptul Delta HPE, prefigurând viitorul model de serie Lancia.
Patronii vor sa fie consultati cand se iau decizii care ii privesc Constantin Badea, directorul general al CCI Bihor, a declarat la randul sau ca cei din administratie nu sunt interesati decat de incasarea taxelor si impozitelor, nu si de soarta, problemele sau viitorul intreprinzatorilor bihoreni.
Este o idee, o strategie a noastra, care trebuie aprobata în AGA (Adunarea Generala a Actionarilor - n.r.)", a spus viitorul manager al companiei. ... Viitorul vicepresedinte al CA de la Electroputere va fi stabilit dupa o noua Adunare Generala a Actionarilor.
  Avantaje Potrivit specialistilor din domeniul imobiliar, mansardele reprezinta viitorul în piata imobiliara. ... "Mansardele sunt viitorul în piata. Avantajul apartamentelor la mansarda blocurilor este ca au preturi mai mici decât restul locuintelor.
Viitorul mall va avea o suprafata construita de aproape 56.000 de metri patrati, 1.833 de locuri de parcare, iar constructia va avea patru niveluri, se arata într-un comunicat al Sonae Sierra, transmis catre GdS.
Directorul general al Avioane Craiova, Anatolie Boldisor, a mentionat ca viitorul partener ceh ar avea intentia sa "externalizeze de la fabrica lor activitati pentru Avioane Craiova".
  Viitorul mineritului  Reprezentantul PATROMIN a mai declarat ca formula de constituire a noii entitati economice din domeniul energetic nu precizeaza clar ce se va întâmpla cu Societatea Nationala a Lignitului Oltenia sau cu CE Craiova.
România ar putea accepta oferta Washingtonului privind achizitionarea de avioane de lupta     F-16, în situatia în care guvernul american va oferi garantii Bucurestiului ca îi va facilita cumpararea de avioane F-35, viitorul standard al NATO, potrivit unor surse militare.
Viitorul Guvern ar trebui sa mentina cota unica de 16% si sa evite, pe cat posibil, majorari ale taxelor, in conditiile unei concurente fiscale puternice in regiune, a declarat, joi, Mihaela Mitroi, partener PricewaterhouseCoopers (PwC).
Cea mai mare achizitie a Armatei Romane, din ultimii 20 de ani, se va face din considerente economice, dar si politice, indiferent de viitorul guvern, afirma ministrul apararii, Teodor Melescanu.
Cu toate ca firmele puternice sunt cele care ar trebui sa reziste in timp, viitorul ar putea oferi surprize. „Eu cred ca viitorul este afacerea de tip antreprenoriat.
Este vorba de domenii de maxima importanta pentru viitorul tarii, a tinut sa sublinieze Thomas Sattelberger de la Deutsche Telekom. ... Iar viitorul Republicii Federale depinde si de aceste discipline, ca si de serviciile legate de tehnologie", a spus acesta.
OBI, liderul incontestabil al pietei de retail DIY si gradinarit din Europa Centrala si de Est, a decis sa se implice tot mai mult in viata consumatorilor sai romani, fiind alaturi de acestia la fiecare decizie inteleapta menita sa le construiasca viitorul.
Viitorul nu suna bine. ... Evolutia pietelor de locomotive si motoare electrice ar putea insa sa duca in viitorul apropiat la concedierea altor 600 care activeaza in acest sector.
Perspectivele economice se imbunatatesc pentru statele din Europa Centrala si de Est, insa viitorul nu este lipsit de provocari, precum asigurarea unui nivel adecvat al creditarii, care sa sustina relansarea economica, sau ameliorarea cadrelor legislative nationale, potrivit Comisiei Europene (CE).
PDL si Basescu stiu si rad in barba de pe acum la gandul ca, viitorul presedinte si viitorul guvern vor trage din greu sa achite transele de bani luate azi de ei, in timp ce portocaliii vor sta, relaxati, in bancile opozitiei si vor critica puterea, asa cum sta bine oricarei opozitii.
Joseph Stiglitz, unul dintre cei mai importanti economisti la nivel mondial, avertizeaza ca viitorul euro este "intunecat" si ca fragila revenire economica a din Europa ar putea fi compromisa de un "val de austeritate" ce ar urma sa cuprinda intregul continent.
Terenul valoreaza o avere Dezvoltatorul a fost incantat de amplasamentul pentru viitorul centru comercial - un loc accesibil craiovenilor, un spatiu suficient de mare pentru ceea ce vor ei sa dezvolte in Banie, o zona usor de transformat intr-un spatiu comercial.
Grupul Volkswagen se va limita, deocamdata, la utilizarea propulsoarelor cu trei cilindri pentru cele mai mici modele pe care le va lansa in viitorul apropiat. ... propulsoare cu trei cilindri pentru cele mai mici modele pe care le va lansa in viitorul apropiat, inclusiv Up.
Grupul Volkswagen se va limita, deocamdata, la utilizarea propulsoarelor cu trei cilindri pentru cele mai mici modele pe care le va lansa in viitorul apropiat. ... propulsoare cu trei cilindri pentru cele mai mici modele pe care le va lansa in viitorul apropiat, inclusiv Up.
google-analytics.com