Bogdan Diaconu este de parere ca Sebastian Lazaroiu si Cezar Preda confirma degringolada din PD-L si prabusirea partidului. Faptul ca Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential si strateg al candidatului PD-L Teodora Trandafir, are temeri cu privire la viitorul proaspatului ales in cadrul partidului aflat la putere, confirma degringolada din PD-L. Acest partid isi traieste ultimele zile de glorie, lucru confirmat si de Cezar Preda care a aratat cat de mult plateste formatiunea democrat-liberala pentru toti incompetentii din Guvern.
Atata vreme cat Partidul Conservator a aratat ca PD-L este in cadere libera, in ciuda artificiilor de a-l tine pe val, puterea s-a prefacut ca nu are nicio temere pentru viitorul ei. Acum e randul oamenilor puterii sa traga semnalul de alarma ca PD-L este in cadere libera si ca este un partid tinut in viata cu ajutorul aparatelor. Aparatelor de Guvern si de stat, din pacate.
De fapt, Sebastian Lazaroiu se foloseste de imaginea primarului conservator Cristian Popescu Piedone pentru a incerca sa creeze disensiune in opozitie.
Ii anuntam pe democrat-liberali si pe oamenii presedintelui ca politicienii din opozitie sunt destul de maturi sa ramana uniti si sa nu aplece urechea la petardele si fumigenele aruncate de la Cotroceni.