Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (7.33 secunde)
Printre institutii ar fi Universitatea din Craiova, Facultatea de Mecanica, Muzeul Olteniei, fostul Teatru de Papusi. În municipiu, nici o cladire nu este marcata cu bulina rosie deoarece nu se incadreaza in clasa I cu risc seismic ridicat.
"Am absolvit 3 facultati si un masterat, iar anul trecut am sustinut si examentul de doctorat in Inginerie Mecanica. Acum sunt un autodidact", a tinut sa ne precizeze Ovidiu Brailoiu.
Inspector scolar general, dar interimar, este Lelioara Nicola, fosta directoare a Grupului Scolar Agricol Dabuleni, profesoara pe discipline tehnice - mecanica.
Ca sa traim, ne imprumutam si noi pe unde putem", ne-a comunicat Constantin Oravet, sef sectie Mecanica din cadrul sucursalei SNIF Constanta.
Vad o relatie a Romaniei cu FMI asa cum a fost in 2000 - 2004, cand acordul s-a derulat fara probleme, dar pe baza unei viziuni a Guvernului Romaniei, care a oprit tensiunile sociale si care nu si-a acoperit propria incompetenta asa cum face Guvernul Boc prin preluarea mecanica a unor pseudo-solutii propuse de delegatia FMI.
"Observam ca, din cauza numeroaselor pangilici taiate in ultimul interval de timp, la temperaturile foarte ridicate ale verii, din cauza efortului de a numara saptamana de saptamana, bucata cu bucata, zeci de mii de contracte de munca proaspat semnate, din cauza extenuarii prin repetarea mecanica a unor teze propagandistice simpliste, domnul Boc incepe sa aiba serioase fracturi de logica.
A absolvit in anul 1981 cursurile Facultatii de Mecanica din cadrul Institutului Politehnic "Traian Vuia" din Timisoara, obtinand calificarea de inginer mecanic.
pe 11 ha de spatii verzi, inclusiv pentru refacerea peluzelor de pe Calea Bucuresti, pe portiunea dintre Facultatea de Mecanica si SUCPI.
Cata vreme mecanica electorala de la noi se va baza pe votul talibanilor dessurubati din realitate si al scarbitilor specializati pe votul anti, poza de grup nu va arata altfel.
Daca nu stiati, unchiul meu a cumparat aproape toata familia, pe toti din Constanta, pe unchiul meu, care avea un atelier de mecanica.
Faptul incredibil ca au trecut 20 de zile in care energia natiunii s-a cheltuit in asteptarea macanitului de Rata mecanica al celui de la Cotroceni isi are cauza numai si numai in iresponsabilitatea neroada a lui Klaus Iohannis.
E de preferat pentru Rata mecanica unui Guvern minoritar al Dreptei. Fantezia care bantuie capusorul Ralucai Turcan - un Guvern minoritar - PNL, USR, UDMR, PMP - nu cred ca-l incanta pe Klaus Iohannis.
in alta ordine de idei, potrivit primarului Nicolae Bura, in prezent, in Negresti Oas se lucreaza la racordarea cartierelor "Decebal” si "Mecanica” la reteaua de canalizare a orasului.
Programul a finantat 636 de proiecte din domenii cum ar fi transporturile, serviciile, turismul, industria usoara, prelucrarea lemnului, inclusiv producerea de mobila, industria sticlei, industria plasticului, constructiile, produsele metalice, metalurgia si industria mecanica.
Marfuri au mai fost achizitionate si de la SC ALTERNATIV SRL Slatina (peste 600 de milioane de lei vechi), SC MECANICA POIANA RUSCA SA Hunedoara (role de buldozer de peste 136 de milioane de lei vechi), SC GENISA IMPEX SRL Zalau, punct de lucru Timisoara, (anvelope de peste 138 de milioane de lei vechi).
Prima societate are ca profil operatiuni de mecanica generala si un capital social declarat de 1.756.778 RON, iar firma investitoare se numeste Nubius Group Prazisionswerkzeuge Gmbh din Goppingen, Germania.
Produsele sunt expuse de 12 dealeri ai unor agenti economici romani si straini, printre care Massey Ferguson si John Deere (Anglia), Pobert (Franta), Pasquali (Italia), Belarus (Rusia), Pronar (Polonia), Nunthems Netherlands BV (Olanda), Mecanica Ceahlaul, Tractorul Brasov si Top-Brasov, si pot fi cumparate si in rate.
Isarescu vede influenta taxei pe viciu mai mult ca o miscare mecanica a pretului la produsele din alcool sau tutun si, implicit, a indicelui preturilor de consum, dar fara presiuni inflationiste ulterioare.
Insa cele mai spectaculoase performante ale acestui tip cu adevarat revolutionar de case se refera la izolatia termica de 2,6 ori mai buna decat cea asigurata de oricare alte materiale uzitate la ridicarea de imobile (de unde rezulta cheltuieli extrem de mici pentru incalzirea unei astfel de case), o rezistenta mecanica exceptionala, superioara chiar si constructiilor din beton armat, o rezistenta incredibila la seisme de mare amplitudine ce pot merge pana la intensitatea de 9 grade pe scara Richter, precum si o rezistenta la foc (incendii) ce nu poate fi intalnita la alte tipuri de materiale pentru constructii (testele au confirmat rezistenta materialelor din care este construita casa la temperaturi de aproape 1000 grade Celsius).
Pentru directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecanica Fina - CEFIN Bucuresti, in bugetul de venituri si cheltuieli al institutului pe 2006 au fost rezervate drepturi banesti in suma maxima de 130.000 de lei, in timp ce pentru membrii consiliilor de administratie a fost prevazut un plafon maxim al indemnizatiilor de 75.000 de lei.
google-analytics.com