Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (8.14 secunde)
Franta, cea mai importanta piata europeana pentru Logan Uzina de Automobile Dacia Pitesti apartinand Grupului Renault a vandut in 2006 nu mai putin de 18.000 de exemplare din modelul Logan in Franta.
Numai din uzina de la Mioveni urmeaza sa iasa 350.000 de masini, restul urmand sa fie produse in uzinele din Brazilia, Columbia, India, Rusia, Maroc si Iran. ... saptamanal, pleaca de la uzina pitesteana doua trenuri a cate 40 de containere cu 20 tone de piese.
Compania Automobile Craiova, detinuta de stat, a cumparat actiunile detinute de compania coreeana Daewoo Motor la uzina de Automobile Daewoo Craiova pentru 60 de milioane de dolari. ... Insa, potrivit editiei electronice a publicatiei "Shanghai Daily", compania chineza nu intentioneaza sa cumpere uzina din Craiova.
Uzina craioveana are acum oferte de contracte, dar nu mai are capital de lucru si angajati suficienti pentru a le pune in practica. ... Uzina craioveana are datorii catre bugetul de stat evaluate la circa 40 de milioane de euro si este la ultima tentativa de privatizare.
Singura uzina care ne-a sprijinit si care a fost de acord a fost Uzina Aglomerare Furnale", ne-a declarat Emil Mihaila.
Uzina a fost rascumparata in august 2006, pentru 60 de milioane de dolari. ... Celelalte doua companii interesate de uzina de la Craiova sunt Chery din China si Tata Grup din India.
JSC Russian Machines, detinuta de grupul Basic Element al miliardarului rus Oleg Deripaska, este interesata de uzina Daewoo Craiova, însa nu îndeplineste conditiile impuse AVAS, sustine cotidianul rus Kommersant, citat de NewsIn.
Potrivit presedintelui interimar al FSS Metarom, Adrian Adascalitei, reorganizarea sindicala va consta in nasterea unei noi structuri care sa aiba la baza sindicatul de la cea mai mare uzina din Combinat, respectiv Sindicatul Liber al Siderurgistilor de la Uzina Laminate Plate, care are circa 3.100 de membri.
Conform informatiilor furnizate instantei de conducerea Mittal Steel Galati, cele mai mari pierderi de productie s-ar fi inregistrat la Uzina Cocso-Chimica (1.388.702 dolari), Uzina Laminate Plate (971.808 dolari), LTG 2 (696.768 de dolari) si furnale (286.500 de dolari).
Mahindra, cel mare constructor indian de vehicule utilitare, are incheiat un parteneriat cu Renault pentru construirea modelului Logan la uzina din Maharashtra, din vestul Indiei.
Mahindra, cel mai mare constructor indian de vehicule utilitare, are încheiat un parteneriat cu Renault pentru construirea modelului Logan la uzina din Maharashtra, din vestul Indiei.
Ford intentioneaza sa fabrice un nou model de automobil care va fi construit exclusiv la uzina din Craiova, urmand ca productia unitatii sa fie destinata in special exportului, a declarat presedintele Ford Europa, John Fleming.
Ford ar putea produce în uzina de la Craiova noua generatie a modelului Fiesta, masina care va fi prezentata la salonul auto de la Frankfurt, sub forma unui concept numit Verve, scrie cotidianul britanic The Times, în editia sa electronica.
Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni. ... Asa s-a întâmplat si în saptamâna precedenta, când portofoliile au continuat sa se subtieze pentru detinatorii de actiuni la uzina craioveana.
Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni. ... Asa s-a întâmplat si în saptamâna precedenta, când portofoliile au continuat sa se subtieze pentru detinatorii de actiuni la uzina craioveana.
Cel de-al 3.000.000-lea automobil Dacia a fost fabricat marti la uzina din Pitesti si este un vehicul Logan de culoare gri platine.
Autoritatile nu au acordat ajutoare de stat ilegale la privatizarea Automobile Craiova, iar intarzierea finalizarii investigatiei Comisiei Europene (CE) ar putea determina grupul american Ford sa renunte la tranzactia pentru uzina de la Craiova, a declarat presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu.
Liderul Sindicatului Siderurgistul, Ionica Pricopie, ne-a declarat ca la nivelul Uzinei Laminate Plate (ULP), cea mai mare uzina din Combinat, au fost aprobate 400 de solicitari de autodisponibilizare. In ceea ce priveste Uzina Aglomerare Furnale (UAF), dintre cele 200 de solicitari au fost aprobate in jur de 70.
4, dar in momentul de fata cautam noi amplasamente in tara pentru constructia unor reactoare nucleare, astfel ca este foarte posibil ca la aceasta uzina sa se produca in viitor mult mai mult decat cele 1.100 tone planificate.
În acest an, Dacia va angaja înca 1.000 de persoane la uzina de la Mioveni, dupa ce, în 2007, forta de munca a fost suplimentata cu 2.000 de oameni.
google-analytics.com