Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (4.63 secunde)
Mostenitorii lui Nicolae Malaxa - Georgeta Palade si Filip Palade (nepoti) si Loreen Malaxa (sotia unui nepot decedat) - au primit titluri de despagubire in valoare de 622,5 milioane de lei pentru intreprinderea Faur Bucuresti (fosta uzina Nicolae Malaxa), de 384,7 milioane de lei pentru fabrica Republica Bucuresti (Uzina de Tuburi si Otelarii) si de 73,3 milioane de lei pentru actiunile detinute la Combinatul Siderurgic Resita (fostele Uzine si Domenii Resita).
Rusia si-a remaniat proiectul de racheta intercontinentala Bulava, schimband uzina si responsabilul tehnic, in urma mai multor teste esuate, a declarat miercuri seful Statului Major rus, Nikolai Makarov (foto).
Primul esec in privatizare s-a consumat in 2001, cand uzina a fost cumparata de omul de afaceri Alexadru Crisan. ... De data aceasta, muncitorii din uzina spera ca privatizarea sa fie reusita si definitiva.
Asta pentru ca, recent, uzina brasoveana a produs un tractor nou cu motor ecologic (65-100 cp), design nou si cabina ermetica. ... Pana la 10 iunie, AVAS va publica anuntul de privatizare pentru uzina din Brasov, urmand ca pana la sfarsitul lunii sa anunte noul proprietar.
Situatia la Aro Campulung este in continuare dificila, desi uzina a reinceput sa produca de la jumatatea lui martie.
Situatia la Aro Cimpulung este in continuare dificila, desi uzina a reinceput sa produca de la jumatatea lui martie.
Pana la publicarea anuntului, sapte investitori si-au exprimat deja interesul pentru uzina brasoveana. ... Dupa cum se vede, nume grele ca Daimler, Nardi sau Mahindra&Mahindra au intrat deja in lupta pentru uzina brasoveana.
Banu ne-a mai spus ca, pentru a-si plati aceste datorii la timp (datorii facute dupa preluarea Aro de catre Crosslander SUA), uzina din Campulung „ar trebui sa fabrice de la 400 de masini pe luna in sus.“ Trebuie spus ca luna trecuta Aro a produs doar 18 masini iar cu o luna in urma - 50.
Uzina este de cateva luni in procedura de faliment si, pe masura ce se onoreaza contractele aflate in derulare, salariatii sunt concediati. ... Disponibilizati potoliti cu politia Spiritele s-au aprins ieri destul de mult, astfel incat la un moment dat conducerea Grimex a chemat politia, la uzina deplasandu-se sase agenti.
Uzina va fi scoasa la vanzare la inceputul anului viitor, cel mai probabil in februarie, iar pana atunci vor fi disponibilizati aproape toti salariatii, numarul acestora fiind de 830 inainte de ultimele concedieri.
De altfel, ßeres nu s-a aratat prea cunoscator nici in ceea ce priveste drepturile de licenta asupra marcii produse la uzina din Banie.
Dupa cum informeaza site-ul Autoracingdaily.com, compania urmeaza sa realizeze noul model Volvo S30 la o uzina din orasul Chongqing, detinuta de Changan Ford.
Uzina este atipica pentru ca, de fapt, acolo functioneaza mai multe fabrici. ... A venit apoi concernul austriac A-TEC, interesat de intreaga uzina, insa reprezentantii societatii au strambat din nas cand au auzit de datorii.
In scurt timp, micile afaceri private vor depasi ca numar de locuri de munca uzina de avioane. ... Pe masura ce uzina isi elibereaza spatiile, firmele care au inchiriat aici incep investitiile.
Daca ar fi sa-i dam crezare ministrului, care ne-a mai anuntat in repetate randuri ca uzina din Banie se va privatiza curand, Curtea Districtuala din Incheon Seul urmeaza sa aprobe saptamana aceasta contractul semnat intre Ministerul Economiei si Daewoo Motors, dupa care, imediat, contractul va fi trimis in Guvern spre aprobare.
Potrivit celor precizate de Pantelimon Valceanu, directorul general al AVIOANE, se pare ca uzina craioveana nu ii intereseaza atat de mult pe americani, care vor cel mult o colaborare in domeniu. ... De la a vizita uzina si pana la privatizare mai este insa drum lung.
Este vorba despre Peugeot, Citroen, Fiat si chiar Renault, in ciuda faptului ca Uzina de Automobile Dacia Pitesti apartine tot Grupului Renault.
Uzina de Autoturisme Dacia Renault din Pitesti a reusit sa comercializeze de la inceputul anului in curs pana in luna septembrie a.c.
Faptul ca Europa Centrala si de Est a devenit un nou Detroit, centru de traditie in industria auto, se vede si din interesul aratat de catre compania Ford de a prelua uzina producatoare de masini de la Craiova, se arata intr-un articol din "Sunday Times", preluat de Mediafax.
Pierderi de 2.000.000 de euro Uzina din Craiova este principalul producator de aparatura electrica si de locomotive din Romania. ... In prezent, uzina mai are aproximativ 2.700 de angajati.
google-analytics.com