Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (3.67 secunde)
Nici o firma nu vrea sa dea 19,1 milioane de euro pe activele turnatoriei, chiar daca acestea se afla la câtiva pasi de uzina Ford. ... Practic, terenul valoreaza cel mai mult, fiind amplasat la câteva sute de metri de uzina Ford.
Nici o firma nu vrea sa dea 19,1 milioane de euro pe activele turnatoriei, chiar daca acestea se afla la câtiva pasi de uzina Ford. ... Practic, terenul valoreaza cel mai mult, fiind amplasat la câteva sute de metri de uzina Ford.
Uzina Dacia de langa Pitesti, apartinand grupului Renault va lansa astazi pe piata noul model Sandero. Acest model reprezinta primul autoturism cu cinci usi fabricat de uzina pitesteana, dupa preluarea ei de catre Grupul Renault.
Masina va fi fabricata la uzina din Lordstown, Ohio. ... Alt aspect care sustine aceasta idee este faptul ca Orlando are multe componente mecanice comune cu Cruze, model ce va fi construit în uzina din Lordstown, Ohio.
Si conditiile de lucru lasa mult de dorit, mai ales in sectoarele considerate cele mai grele din Combinat, si anume Uzina Cocso Chimica si Uzina Aglomerare Furnale (UAF).
Ford Europa va construi la uzina de la Craiova un model care va inlocui actualul automobil Fusion, scrie Automotive News Europe (ANE), citand surse din industrie apropiate subiectului.
In prezent, uzina de la Mioveni este inchisa, producatorul apeland la oprirea temporara a activitatii pentru a evita acumularea de stocuri. ... Lucrul a fost reluat pentru trei zile, iar din 11 decembrie 2008 si pana la 11 ianuarie 2009 uzina este, de asemenea, inchisa.
Autoritatile trebuie sa sustina uzina Ford de la Craiova intr-o masura la fel de mare cum sprijina si fabricantul Dacia de la Mioveni, a afirmat sambata, la Craiova, presedintele Senatului, Mircea Geoana.„Senatul Romaniei a aprobat ordonanta de urgenta prin care se aproba o schema de ajutor de stat pentru Ford, ceea ce va permite acestei importante firme craiovene sa-si continue activitatea“, a anuntat Geoana.
Productia de la uzina de la Mioveni a fost intrerupta timp de doua saptamani, ca urmare a scaderii drastice a vanzarilor de masini, dar ieri uzina si-a reinceput activitatea.
Electrocentrale Constanta, Uzina Termoelectrica Midia Navodari, C.
Din analiza probelor, potrivit rechizitoriului, rezulta ca in uzina se inregistra "un cumul de neglijente, tolerate si perpetuate cutumiar, ani de zile, care au asteptat doar prilejul dat de situatia acestui accident spre a avea consecinte directe asupra oamenilor".
Aproape jumatate din suma a fost dedicata realizarii utilajelor pentru furnizor, iar restul a fost investit in uzina. ... Renault Fluence este al cincilea model produs de Renault in uzina Oyak, functionala din 1969.
Masinile sunt aduse de la o fabrica din Turcia, Kocaeli, sub forma de colectii CKD (Complete Knock Down) si sunt asamblate in uzina de la Craiova.
Primul model de Ford Transit Connect fabricat in uzina din Craiova a fost prezentat oficial, astazi, de catre John Fleming, directorul general al Ford Europa. ... Transit Connect, primul automobil Ford asamblat la uzina craioveana este un vehicul comercial usor.
Alaturi de uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, in Maroc.
In anii de glorie, la Brasov se fabrica un tractor la fiecare 9 minute si in uzina munceau 25.000 de oameni. ... Uzina Republica.
Pentru producerea noului model, la uzina din Mioveni au fost realizate modificari ale liniei de productie cu investitii de circa 70 milioane euro in uzina, in timp ce investitiile totale pentru dezvoltarea si industrializarea proiectului Duster s-au ridicat la 290 milioane euro.
Ministerul Finantelor Publice a precizat, in exclusivitate pentru GdS, ca ajutorul de stat platit companiei Ford pana acum este de 17,57 milioane de euro, aferent unor investitii de 98,22 milioane de euro realizate de cei de la Ford in uzina din Craiova.
In realitate, in uzina craioveana nu s-a produs efectiv nici o masina in cei trei ani scursi, ci doar au fost asamblate cateva mii de utilitare usoare din gama Transit Connect. ... In patru ani, Ford s-a angajat sa investeasca in uzina craioveana 650 de milioane de euro.
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
google-analytics.com