Cautare

122 de rezultate pentru "turcu gicu" (3.66 secunde)
Este chiar atit de interesant decolteul Elenei Udrea?”, s-a intrebat democratul Mihai Turcu in cadrul lucrarilor Consiliului de Coordonare Locala PD.
Intr-un punct de vedere primit din partea purtatorului de cuvint al Prefecturii Galati, Emanuela Turcu, dupa aparitia materialului de ieri, se precizeaza ca „Institutia Prefectului din Judetul Galati nu are nici un meci cu CJ”.
Conform sursei citate, Varujan Vosganian ar fi fost recrutat de unul dintre subordonatii lui Liviu Turcu, care a lucrat la Centrul de Informatii Externe (CIE), precursorul SIE, pana in ianuarie 1989, cand a hotarat sa se refugieze in Occident.
In final, intrebat despre prove-nienta acestora, el a evitat raspunsul, declarand doar ca nu provin de la Liviu Turcu. Sergiu Andon a mai spus ca a primit promisiuni ca subiectul colaborarii lui Basescu cu Securitatea va fi discutat joia viitoare de Colegiul CNSAS.
In final, intrebat despre prove-nienta acestora, el a evitat raspunsul, declarand doar ca nu provin de la Liviu Turcu. Sergiu Andon a mai spus ca a primit promisiuni ca subiectul colaborarii lui Basescu cu Securitatea va fi discutat joia viitoare de Colegiul CNSAS.
Purtatorul de cuvint al Prefecturii, Emanuela Turcu, ne-a declarat ca a fost de asemenea definitivata si componenta Biroului Electoral de Circumscriptie Judetean (BECJ) nr.
La rindul sau Emanuela Turcu, consilierul prefectului Mihai Capra, a declarat ca "numirea pe cele trei locuri de conducere din ATOP a unor personaje politice este una legala, insa lipsita de morala.
Cu toate acestea, pentru a nu arata ca ar avea ceva cu primarul Dumitru Nicolae, Marius Danila a spus ca nu este multumit nici de datele prezentate de seful Agentiei Judetene de Mediu, Mihai Turcu.
Acesta, potrivit legii, il inlocuieste pe primar pe perioada cat acesta nu isi poate indeplini atributiunile de serviciu", ne-a declarat purtatorul de cuvant al Prefecturii Galati, Emanuela Turcu.
Inspectia Fiscala (AIF), cea mai cautata La DGFP Dolj, fostul director executiv adjunct al AIF, Ioan Filipescu, si-a pastrat postul, cu 81 de puncte, fiind depasit doar de adjunctul similar din Valcea, Gabriel Vasile Turcu, cu 84,75 puncte, si el ocupand acelasi post pana in prezent.
Programul manifestarilor organizate la Iasi cu ocazia aniversarii Unirii Principatelor • Intre orele 9,00 si 9,50 in Piata Unirii din Iasi va fi organizat un moment folcloric intitulat "Noi suntem romani", sustinut de Sofia Vicoveanca, Elisabeta Turcu, Veta Biris si sotii Rednic.
In acest context, procentul parfumurilor contrafacute este in continua scadere, coborand de la un procent de 80% in urma cu 3 ani, catre un procent de 60%“, este de parere Gabriel Turcu, presedintele Asociatiei Romane Anticontrafacere REACT.
red.), am luat o mare pacaleala“, spune un alt vicepresedinte, Vasile Turcu. In plus, dublarea impozitului pe cifra de afaceri (de la 1,5 la 3%) ajuta evazionistii, pentru ca cei mai multi vor prefera sa plateasca impozit pe profit, adica 16%.
Alaturi de acestia mai iau decizii consilierul local Mihai Turcu (din partea PD), Eduard Mihalcea, Angela Ionascu si Ciprian Grigorescu.
Se stie ca centre comerciale de tip IDM, Europa, Flora, Doraly comercializeaza produse contrafacute“, a declarat presedintele REACT, avocatul Gabriel Turcu.
Cu alte cuvinte, consumatorii vor avea mai multa incredere sa cumpere din magazinele certificate Pro Q", ne-a declarat Gabriel Turcu, presedintele REACT.
In cadrul proiectului se va derula o serie de activitati, cum ar fi achizitionarea si amplasarea europubelelor si containerelor pentru colectarea selectiva a deseurilor, distribuirea unor materiale informative, concursuri la care vor participa reprezentantii organizatiilor implicate in protectia mediului", a precizat directorul executiv al Agentiei de Protectie a Mediului Galati, Mihai Turcu.
Mihai Turcu, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului, este de parere ca pentru construirea unei termocentrale in Zona Libera va fi nevoie atat de acordul celor doua tari vecine, cat si de o dezbatere publica:
Dupa ce directorul general al Agentiei pentru Protecta Mediului, Mihai Turcu, ne-a declarat duminica faptul ca in urma campaniei au fost colectate 4 tone de obiecte electrice si electrocasnice, primarul Dumitru Nicolae a afirmat in cadrul conferintei de presa sustinute ieri ca la centrele de colectare a deseurilor au ajuns doar 2,45 tone de deseuri.
Multe sunt masini second-hand", a declarat purtatorul de cuvant al Prefecturii, Emanuela Turcu. Probabil, atrasi de proverbiala pricepere a nemtilor la tot ce inseamna tehnica, cei mai multi dintre galatenii care si-au cumparat masini la mana a doua le-au ales pe cele aduse din Germania.
google-analytics.com