Cele mai tari evenimente

Directorul de la societatea Apa Canal, conservatorul Ion Stefan, a marturisit in mod public faptul ca a incheiat un pact cu Dumnezeu. Cosmin Gusa a lansat la Galati cartea “10 pacate ale Romaniei”. In fine, conducerea Partidului Democrat a lansat proiectul “Un primar - un proiect”. Pacat ca orasul nostru nu are un primar democrat. Era mai bine daca programul pedistilor s-ar fi numit, macar pentru orasul nostru, “un viceprimar - un proiect”.

Cel mai inspirat om politic

Vom vorbi aici despre democratul Andrei Lisinschi, cel care a revenit pe scena publica dupa un an de zile. Ramine de vazut daca urmatoarea iesire pe scena politica va avea loc in acest an sau la alegerile din 2008.

Cel mai activ partid

Din punctul nostru de vedere, cel mai activ partid a fost cel al democratilor, care a reusit sa iasa in evidenta prin citeva actiuni organizate saptamina trecuta. Partidul Democrat a lansat proiectul “Vino sa vorbim despre noi in Europa”, programul “Un primar - un proiect” si au vorbit despre hotiile celor din fruntea Primariei si a Consiliului Judetului.

Cele mai tari declaratii

“Eu am facut pact cu Dumnezeu, dar unii politicieni din Galati au facut pact cu diavolul. Nu imi este frica si am sa ma lupt pina la capat”, a marturisit directorul societatii Apa Canal.

“Sintem partenerii de alianta cu liberalii, dar trebuie sa ne vedem de drumul nostru”, a declarat Mircea Toader facind referire la faptul ca PD trebuie sa-si intareasca pozitia de cel mai tare partid din Romania.

“Sint nemultumit de faptul ca reprezentantii presei au prezentat publicului, din ceea ce s-a intimplat vineri la Buzau, doar imagini cu Elena Udrea. Nu a fost prezentat mesajul PD, ci doar faptul ca Elena Udrea a dansat cu Emil Boc. Este chiar atit de interesant decolteul Elenei Udrea?”, s-a intrebat democratul Mihai Turcu in cadrul lucrarilor Consiliului de Coordonare Locala PD.

“Daca e nevoie, pentru Ion Stefan ne transformam in Dumnezeu”, a aratat primarul Dumitru Nicolae.

Saptamina trecuta a fost una destul de vie din punct de vedere politic. Iubitorii de spectacol politic au avut chiar de mai multe ori ocazia sa se amuze de comportamentul copilaresc al unora dintre alesii nostri. In acest sens, cea mai grozava confruntare a fost cea dintre “cavalerul luminii”, Ion Stefan, si “sfintul” Dumitru Nicolae.