Cautare

122 de rezultate pentru "turcu gicu" (3.27 secunde)
In repriza secunda si-a facut aparitia la finalizare Gicu Grozav. Nu a putut sa marcheze primul gol pentru Romania dupa o pauza de cinci ani.
Cei mai slabi jucatori au fost Romario Benzar, Dragos Grigore, Ciprian Deac, Gicu Grozav si Claudiu Keseru. Acestia au avut evolutii dezamagitoare si au fost notati cu 5.
cu Vasile Cabulea, Pavel Perfil (Pafka), cu Ioan Strugari si Alexandru Iancu sau Geta Paraschiv , cu Gicu Cucu, Nicu Cosoveanu, Lidia Popescu, Domnita Vaduva, Costi Stan si Vasile Ranga, cu Laurentiu Olan (Lolo), Dragomir Magdin sau Georgica Ecliserescu, cu Nae Militaru, cu Ileana Podoleanu si Cristina Balint- binecuvantata fie-le, tuturor, odihna in Imparatia Domnului!
Lustrea Teodor (zis al lui Gicu) - taran, membru P.N.L. din comuna Buteni, Arad. Arestat de Securitate si condamnat la 3 ani inchisoare, in 1951.
Si aceasta actiune a fost respinsa de instanta, iar pina in momentul de fata nu am primit nici o instiintare din care sa reiasa ca domnul Florin Popa ar fi atacat cu recurs si aceasta decizie", ne-a declarat purtatorul de cuvint al Prefecturii Galati, Emanuela Turcu.
Aceasta decizie va fi luata in urmatorele zile. Termenul legal de 30 de zile”, ne-a declarat purtatorul de cuvint al Prefecturii, Emanuela Turcu.
Singura informatie legata de procedura declansata de prefect este preluata din mass-media si este reprezentata de o declaratie a consilierului prefectului, Emanuela Turcu.
Prefectul Mihai Capra a declarat zilele trecute ca intentioneaza sa valideze alegerea lui Chebac in functie, situatie in care cea de-a doua contestatie introdusa la Tribunalul Galati ramine fara obiect, lucru confirmat si de purtatorul de cuvint al Prefecturii Galati, Emanuela Turcu.
Premiul de excelenta pentru un cuplu de televiziune romanesc foarte apreciat in SUA pentru cariera lor se acorda sotilor Cristian Brancu si Oana Turcu.
"Cand m-am vazut intr-o fotografie la plaja, mi-am spus eu mie ca asta e nesimtire", dezvaluie la Antena Stars, invitata Oanei Turcu, care vorbeste deschis si despre interventiile estetice la care ar apela in viitor.
Ioan Silviu Nistor in Istoria romanilor din Transnistria mai aminteste de un roman Turcu ca autor al codului penal rusesc, de Mihail Volosaninov ca organizator al Ministerului de externe rus si Grigore Voloseninov (Romanul) de asemenea diplomat al Rusiei (34).
FARCAS) Printre cazurile OZN din istoria ufologiei romane merita sa rezum 3 exemple raportate de angajatii flotei noastre maritime si cercetate de Ion Hobana si Calin Turcu.
Calin Turcu a obtinut in 1996 marturia d-lui I.A., pe atunci de 49 de ani, tehnician-proiectant din Craiova, privind o observatie facuta in perioada efectuarii stagiului militar obligatoriu.
Martorul Radu Popescu din Bucuresti i-a povestit lui Calin Turcu urmatoarea intamplare: - Impreuna cu varul meu (eram amandoi flacaiandri de 16-17 ani), coboram spre Olt.
Pe 12 august 1996 am stat de vorba si eu cu martorii, fiind invitat la Certesti de TVR, prin realizatorul Mihai Badescu, impreuna cu Calin Turcu.
Ion Hobana, Calin Turcu, Florin Gheorghita, Emil Strainu etc. Un aport aparte la substanta cartii il aduc comentariile cosmonautului Dumitru Dorin Prunariu, inclusiv cele din mai 2017, de pe coperta a IV-a a cartii.
Acum, pe 27 august, CL Tecuci a mai adoptat o hotarire, pe care o vom ataca in justitie daca o vom considera ilegala", a precizat in numele Prefecturii purtatorul de cuvint Emanuela Turcu.
Potrivit unor liberalului Dan Motreanu, Vosganian a cazut victima unor campanii de discreditare orchestrate de serviciile secrete, iar deputatul PRM Gelil Eserghep a dezvaluit faptul ca in spatele dezvaluirilor lui Liviu Turcu au stat interesele CIA din zona.
Liviu Turcu l-a atacat pe Vosganian pe filiera CIA, a trebuit sa suportam si criticile Turciei, in conditiile in care se stie ca UE se fereste de orice fel de animozitati cu aceasta tara si pe deasupra Vosganian s-a mai si autopropus pentru un portofoliu.
Liderul PIN a mai spus ca momentul Vosganian a fost doar un joc de imagine pus la cale prin intermediul unui fost securist, Liviu Turcu, si cu complicitatea presedintelui Traian Basescu.
google-analytics.com