Cautare

17262 de rezultate pentru "toate" (4.58 secunde)
Cam toate incep sa se scumpeasca, la nici doi ani de la aderarea la UE.
Iar rezultatele vorbesc de la sine si faptul ca rezistam pe piata cand toate sunt asa cum sunt. ... Trebuie sa simti ca poti realiza echilibrul in toate, ca ai balanta cu tine permanent. ... - De masajul Shiatsu pot beneficia persoanele de toate varstele!
- Toate! ... Multi dintre fani spun ca au toate piesele mele, dar nu e asa, pentru ca multe dintre ele sunt downladate de pe Internet. Asa ca acesta contine toate piesele mele. ... Toate lucrurile le fac numai pentru copii! ... - Tin cu toate echipele de fotbal care castiga!
In jurul orelor 23.00 si pana dimineata, acestia au renumarat toate buletinele de vot de la Mangalia, constatand ca nu este in plus nici unul.
Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
PPE este totodata si singura formatiune politica europeana care are reprezentanti din toate cele 25 de state membre ale UE.
El a adaugat ca nu este nici un secret ca pana acum toate puterile care au venit au schimbat tot - de la sefii de servicii secrete pana la directorii de banci, daca acestea nu au fost privatizate.
Va asigur ca voi utiliza in continuare toate instrumentele democratice si constitutionale de care dispun pentru a duce la indeplinire mandatul pe care mi l-ati incredintat.
hai sa nu zic de faliment, dar destul de precare si le-am adus in topul firmelor, am rezultate, cunosc problemele Constantei, sunt un bun administrator si un bun manager, am taxele platite la zi, am toate firmele pe profit in 2007.
sa semneze toate buletinele de vot. ... El a precizat ca doreste sa se intalneasca saptamana viitoare cu toate grupurile parlamentare pentru a afla care sunt problemele cele mai importante si ca va lua toate masurile necesare pentru a le rezolva.
Cu toate acestea, am reusit sa demaram mai multe proiecte, printre care constructia scolii la Negresti, reablitarea scolilor de la Conacu si din Cobadin, constructia de cabinete medicale, o farmacie, dar si un post de politie la Viisoara.
Cu toate ca economia mondiala a cunoscut o crestere spectaculoasa in ultima jumatate de secol, saracia a ramas in continuare o mare problema globala. ... Toate acestea au generat, in ultimele doua decenii, ample fluxuri migratoare, la nivel global.
Spre deosebire de liberalii iritati de anticipatele lui Basescu, democratii au preluat din zbor ideea fostului lor lider si au anuntat ca o vor discuta cu toate filialele PD.
"In Romania, din pacate, lista etniilor permise este strict limitata, toate minoritatile nationale posibile sunt enumerate in legislatie.
a) PSD - cu toate variantele sale (FSN, FDSN, PDSR) - s-a nascut ca un partid al Revolutiei, care a si pus in practica obiectivele sale strategice:
Cu toate apelurile diversilor lideri de a se discuta asupra principiilor, ceea ce s-a comunicat nu au fost principiile, ci persoanele. ... Pe de alta parte, presa pro-Basescu si-a prelungit euforia, turnand in capul lui Geoana toate rezervele de sarcasm ramase in urma campaniei.
Belgia, cu toate ca este o tara mica, este bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. ... Asadar, putem spune ca este locul care indeplineste toate cerintele unui turist pretentios.
"Traian Basescu este presedintele tuturor romanilor, echidistant fata de toate partidele de pe scena politica.
Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare. ... Acum, eu zic ca drama este daca ies privatii in strada, care la un moment dat poate n-o sa mai poata sa duca in spate toate birurile si chiar toate taxele.
ati castigat toate bataliile politice de pana acum, incepand cu cele din partid si terminand cu cele prezidentiale de doua ori, inclusiv suspendare. ... Deci toate lucrurile acestea le inteleg. ... Aici vorbesc de toate categoriile de asistenta sociala, mai putin de pensionarii sistemului de stat.
google-analytics.com