Cautare

17262 de rezultate pentru "toate" (4.74 secunde)
Toate aceste actiuni de siguranta a livrarilor, traduse prin cresterea cantitatilor din import, al caror pret este de doua ori mai mare decat cel al gazelor din productia interna, vor induce, desigur, costuri suplimentare, conducand la o crestere a pretului la consumatori in perioada urmatoare", a anuntat recent compania furnizoare de gaze in zona de sud a tarii.
Pai toate proiectele alea presupuneau sa aduci bani la bugetul local. ... Are toate standardele si utilitatile impuse de oricare federatie din lume. ... Este un proiect depus care presupune etape de evaluare si care este in concurenta cu toate celelalte proiecte depuse in Oltenia.
(...) Toate fabricile vor deveni centre de excelenta specializate pe domeniul lor, inclusiv cea din Craiova.
Cu toate ca in toate tarile civilizate masinile sunt echipate iarna cu anvelope specifice, in Romania inca se cauta "portite" pentru a scapa de o cheltuiala in plus, cu toate ca studiile au aratat ca aceasta cheltuiala se amortizeaza in timp si creste semnificativ gradul de siguranta in trafic si poate chiar salva vieti.
Onofrei spera ca va fi sprijinit de toate fortele politice in toate actiunile pe care le va incepe, apreciind acest fapt ca fiind "normal" in conditiile in care este apolitic.
A nimerit toate meciurile si a luat de 1000 de ori suma cu bilete IDENTICE! ... Tanarul le-a nimerit pe toate: ... Lovitura de maestru a dat-o pentru ca a pus 10 bilete identice cu aceleasi meciuri, toate castigatoare.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cea mai simpla metoda de a verifica toate aceste caracteristici este fie sa va documentati temeinic pe site-ul producatorului sau prin downloadarea manualului televizorului, ori pur si simplu mergeti in magazin cu un stick plin de poze, muzica, filme si sa vedeti ce si cum citeste player-ul integrat.
Cu toate acestea, in ultimul timp diferentele de pret s-au redus considerabil, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa va informati si sa nu cadeti in plasa asa-ziselor "super oferte".
Cu toate acestea, conducerea Petromin, reprezentata atunci de Marcel Bardas, a incasat toti banii si chiar a diminuat chiria zilnica de la 700 la 350 USD.
Cu toate ca suferise un proces brutal de rusificare in cei 100 de ani de dominatie ruseasca, fosta provincie continua sa fie in marea ei majoritate romaneasca, mai bine de 65% dintre locuitori fiind romani. ... Romanii au protestat pe toate caile.
La 16 ani am vrut sa dau la Teologie, voiam sa fac yoga, sa stau toata ziua in pozitia lotus, toate nebuniile au trecut inauntrul meu. ... Ea, cartea, a fost aliatul, bucuria, pansamentul, compensatia la toate handicapurile si complexele mele.
Vor fi circa un milion de carti la aceasta editie, cu reduceri care merg pana la 80% din pretul de coperta, cateva sute de evenimente, proiectii de filme si lansari de carte de care publicul se poate bucura in cele cinci zile de Bookfest, toate desfasurate pe o suprafata expozitionala cu circa 50% mai mare decat la oricare dintre editiile anterioare.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Trei stradute inguste, de pamant galben batatorit, uscat, cateva casute de lut, varuite toate in alb si toate bantuite de colb.
Vicepresedintele PNL a promis ca din acest moment, toate actiunile ITM se vor desfasura impreuna cu presa, astfel incat toate informatiile referitoare la agentii economici care incalca legea sa ajunga imediat publice.
Starul american Shin Koyamada a salutat Romania, misiunile diplomatice permanente ale Romaniei in USA, dar si personalitatile romano-americane din toate domeniile.
Totusi, desi suna bine, toate aceste ipostaze ar trebui evitate pe cat posibil. ... sexul este ocazional, fara nicio implicare, si toate acestea s-au intamplat pornind de la aceleasi schimbari, de la aceleasi impulsuri mai sus mentionate.
Deci, adunand pe toti crestinii pe care ii intorsese de la ne-dumnezeire, ii invata pe dansii ca sa petreaca in credinta, in dragoste si in toate faptele bune, sa se ocirmuiasca pe sine, sporind in poruncile Domnului.
google-analytics.com