Cautare

4330 de rezultate pentru "stoica gheorghe" (8.21 secunde)
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Episodul cu numarul 32 al serialului scris de Stelian Tanase este dedicat mortii lui Gheorghe Gheorghiu Dej si il puteti citi in continuare.
Pro si contra Liberalii ar prefera ca noua formatiune sa aiba o structura federativa, asa cum propunea Valeriu Stoica, insa cei cu vechime in partid - precum Mircea Ionescu Quintus sau Radu Campeanu - au protestat fata de aceasta idee si au amenintat cu demisia.
"Sunt pozitii, ca de exemplu cea a lui Valeriu Stoica, care atunci cand a fost ministru si lider al PNL avea o credibilitate de 3%, iar acum vine si comenteaza ca partidul nu este condus bine.
In conferinta de presa organizata alaturi de Mona Musca si Valeriu Stoica, Stolojan a acuzat conducerea PNL ca a recurs "la adevarate manevre bolsevice de dezinformare" si i-a cerut sa restabileasca unitatea si democratia interna a partidului pentru evitarea unei crize majore.
Valeriu Stoica, fostul lider liberal, considera ca Gruparea Patriciu-Tariceanu - Olteanu este o adevarata "Coloana a cincea" a PSD si PRM, care a actionat si actioneaza pentru discreditarea PNL.
"Inca din 1997, Sfantul Sinod si-a facut publica pozitia fata de acest subiect, precizand ca nu este impotriva deschiderii dosarelor clericilor din arhiva fostei securitati, dar vrea ca acest proces sa se desfasoare in spiritul adevarului si al dreptatii'', a adaugat Stoica.
La inceputul sesiunii parlamentare de toamna, cei doi au pierdut sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile detinute la comisiile permanente, ei comentand defavorabil deciziile luate prin vot de PNL, in special cele privindu-i pe Mona Musca, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Co-autorul Platformei Liberale, Valeriu Stoica, a declarat ca intentia grupului "Stolojan-Stoica" nu este aceea de a rupe PNL in doua, ci, din contra, ar vrea ca partidul sa devina un actor principal in procesul de unificare a fortelor de centru-dreapta din Romania.
Theodor Stolojan si Valeriu Stoica au fost acuzati ca au incercat, in ultimii doi ani, sa impuna o dictatura a minoritatii in cadrul PNL, respectiv sa "ucida" democratia interna din partid.
Valeriu Stoica, membru al conducerii provizorii a PLD, declarase, joi, ca ICCJ a respins contestatia facuta de PNL fata de semnul electoral depus de PLD pentru alegerile europene. PLD a depus, in 20 februarie, la Biroul Electoral Central, semnul sau electoral pentru alegerile parlamentare europene, a precizat Stoica.
Liberal-democratul Valeriu Stoica si democratul Vasile Blaga vor conduce, in PDL, o comisie paritara ce se va constitui pentru rezolvarea eventualelor conflicte dintre PD si PLD, la nivel local.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, duminica, la lansarea cartii sale,"Unificarea dreptei", ca al doilea tur al localelor reprezinta "un test extraordinar", aratand ca batalia pentru Bucuresti nu este doar batalia pentru Capitala, ci este batalia pentru Romania.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Septimiu Stoica, presedintele BVB, a declarat ca desi, in Japonia aceasta platforma a avut succes, au fost si cazuri in care acest sistem a inregistrat esecuri.
"Aceasta Autostrada a Sudului, astfel cum este ea gandita, ar urma sa se intersecteze tocmai cu viitoarea Centura de Sud a Craiovei", a explicat Stefan Stoica, directorul regional al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova, din subordinea CNADNR.
Cursele de la pranz, cand aterizeaza cele mai multe avioane sunt deja pe break-even (nu mai genereaza pierderi - n.r.), iar ulterior traficul scade spre seara, cel mai scazut fiind la ora 11", spune Laurentiu Stoica, directorul general al CFR Calatori.
"Valoarea estimativa a pagubelor este de aproximativ 2,7 milioane de lei", a declarat Mariana Stoica-Spahiu, sef serviciu Implementare Politici Vegetale din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Regionala (DADR) Dolj.
google-analytics.com